Budbee laajentaa kotiinkuljetukset Kuopioon, Järvenpäähän ja Tuusulaan

Tavoittaa jo lähemmäs puolet suomalaisista.

Budbee ilmoitti vasta huhtikuussa laajentavansa Lahteen ja Jyväskylään. Toukokuussa yhtiö kertoi monipuolistavan toimintansa kattamaan myös pakettiautomaatit ja asensi 121 automaattia HOK-Elannon, Lidlin ja R-Kioskin eri toimipisteisiin. Eikä teknologiastartup tyydy tähän, sillä Budbee kertoo tänään laajentavan kotiinkuljetukset myös Kuopioon sekä etelän kohteisiin Järvenpäähän ja Jyväskylään. Tämän jälkeen he tavoittavat reilut 2,1 miljoonaa suomalaista eli 39 prosenttia koko maan väestöstä.

Verkkokauppa on napannut kivijalalta suuren sijan, ja kuluttajat vaativatkin toimituksilta koko ajan enemmän – toimitus ei voi enää olla verkkokauppashoppailun pakollinen paha vaihe. Siksi kysyntää kaltaisellemme täysin asiakaslähtöiselle ja kestävän kehityksen vaihtoehdolle on Suomessa nykyisin paljon. Asiakastyytyväisyytemme onkin Suomessa tällä hetkellä 4,95/5, operatiivinen johtaja Aleksi Poropudas sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Budbeen tavoitteena ei ole ainoastaan olla kotiinkuljetusten markkinajohtaja. Yhtiö panostaa täysillä fosiilittomuuteen ja haluaa luoda kestävän kehityksen suunnannäyttäjän roolissa painetta alalle. Budbee toimittaa verkkokauppapaketit kokonaan fossiilittomasti koko Suomessa ja päästökompensoi kuljetukset 110-prosenttisesti.

Budbee kertoo, että kotiinkuljetukset Järvenpäässä ja Tuusulassa polkaistiin käyntiin eilen 21.6 ja toiminta Kuopiossa starttaa 23.6.