Tori.fi: Valtteri Bottaksen Mercedes on nyt myynnissä Autot-palvelussa

Tarvitsetko uuden auton? Suorituskykyinen Mersu etsii uutta omistajaa.

Onko sinulla hieman ylimääräistä kahisevaa ja tarvitset uuden auton? Katso tuota pikaa Tori.fi:n Autot palvelua, jonne ilmestyi tänä aamuna vuoden 2018 AMG-GT S Coupé-mallin Mercedes Benz. Ilmoituksen takana on auton nykyinen omistaja, F1-tähti Valtteri Bottas, joka luovuttaa hurjilla hevosvoimilla varustetun menopelin henkilökohtaisesti uudelle omistajalle. Ostajalle on luvassa myös perhepäivä kartingradalla yhdessä tällä hetkellä maailman kolmanneksi parhaan F1-kuljettajan kanssa.

Autoni laitetaan timanttikuntoon, ja luovutan sen henkilökohtaisesti ostajalle. Pakettiin kuuluu myös karting-kokemus kanssani ja huoltokirjan rivejä, joihin liittyy hauskoja tarinoita, Bottas sanoo.

Ilmoitus

Myyntikampanja näkyy myös Bottaksen sosiaalisen median kanavissa.

 

Rahoittamassa moottorirataa

Mutta myynnin taustalla on muitakin ajatuksia kuin löytää autolle uusi omistaja. Bottas haluaa nostaa tämän kautta esille Lahden Pippon kartingrataa, jonka nimi on muutettu viime vuonna Valtteri Bottas Raceparkiksi. Tori.fi kertoo, että Bottas on ajanut Mersulla kyseisellä radalla.

Raceparkin toiminta on ollut pitkään kyseenalaista, koska aluetta on kaavailtu yritystonteiksi. Lahden kaupunki on kuitenkin sitoutunut jatkamaan alueen vuokraamista, mikäli moottorirataa kehitetään. Bottas rahoittaa kehittämisprojektia.

Lähes kaikkien formulakuskien ura on lähtenyt kartingista, myös minun. Kaikki alkoi Pippon kartingradalta, kun pääsin kokeilemaan 6-vuotiaana ensi kertaa mikroautoa. Rataan liittyy todella monta hienoa muistoa ja hetkeä lapsuudestani. Siksi haluan auttaa säilyttämään radan junioriurheilijoiden käytössä. Lahden seudun kartingtoiminnassa on tällä hetkellä mukana yli 10 000 harrastajaa. Ehkä tulevia autourheilutähtiä, Bottas kertoo Tori.fi:n tiedotteessa ja jatkaa:

Ensimmäisen kerran kävin Pippon radalla ollessani 6-vuotias. Huomasimme kyltin, jossa kerrottiin radalla olevasta kilpailusta. Se oli ensikosketukseni autourheiluun ja radalla hurahtikin sitten koko päivä ihmetellessä menoa ja meininkiä. Nopeasti tämän jälkeen tultiin uudestaan ja pääsin itse kokeilemaan ajamista. Olin myyty.

Valtteri Bottas Raceparkilla on meneillään myös joukkorahoituskampanja, johon kuka tahansa voi osallistua.

 

Ilmoitus

”Maailman puhtain rata”

Eliittikuljettajan nimeä kantavasta Raceparkista on myös tarkoitus rakentaa maailman puhtain moottoriurheilukeskus, jossa muun muassa energia tuotetaan uusiutuvilla lähteillä, energian kulutus on minimalisoitu ja ajokalusto on sähköistetty.

Bottaksen Mersu on tarjolla Tori.fi:n palvelussa 2 viikkoa. Se on metallinhohtoinen sininen ja suorituskyky on maallikon korvissa kuin suoraan F1-radalta 1-100 km/h vain 3,8 sekunnissa. Myyntihinta on 190 000 euroa. Auton tarkempia tietoa voit katsella täältä.