Qliron toimitusjohtaja vaihtuu – hän korvaa edellisen

Astuu tilapäisesti virkaan.

Maksuyhtiö Qliro on löytänyt henkilön, joka korvaa sen edellisen toimitusjohtajan, Carolina Brandtmanin. Virkaan astuu tilapäisesti Jonas Arlebäck. Hän aloittaa virassa helmikuun 1. päivä. Arlebäck tulee Lowell Sverigen toimitusjohtajan ja Lowell Nordenin talouspäällikön virasta.

Odotan innolla, että pääsen aloittamaan Qlirolla, yhtiössä, jonka tunnen todella ammattimaisena talousyhtiönä tämän hetkisen virkani kautta. Lähden jännityksellä johtamaan työtä vahvistamalla Qliron asemaa parhaana maksupartnerina suurille ja keskisuurille verkkokauppiaille, joille asiakas on tärkeä, Jonas Arlebäck sanoo kommentissa.

Ilmoitus

Hänellä on aikaisempaa johtajakokemusta Handicarelta, jossa hän vastasi muun muassa heidän pörssinoteerauksestaan. Myös Qlirolla ollaan todella tyytyväisiä henkilöön, joka nyt ottaa ohjat käsiinsä.

Tuntuu todella hyvältä, että olemme onnistuneet rekrytoimaan Jonas Arlebäckin nopeasti tilapäiseksi toimitusjohtajaksi. Jonaksella on relevantti kokemus johtamisesta pörssinoteeratussa ympäristössä. Haluan myös kiittää Carolina Brandtmania hänen loistavista panostuksistaan toimitusjohtajana, Lennart Jacobsen, hallituksen puheenjohtaja sanoo.