Videolylle 6 miljoonan euron rahoitus

”Miljoonia katselukertoja kuukaudessa”.

Videoly kertoo tänään, että se keräsi A-sarjan rahoituskierroksella kuusi miljoonaa euroa. Rahoitus tukee kasvua Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Videolyn asiakkaina on yli 400 verkkokauppaa, kuten Stadium, Bauhaus ja Gigantti. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Rahoituskierrosta johti ruotsalainen Alfvén & Didrikson ja siihen osallistuivat niin ikään aiemmat sijoittajat Vendep Capital, Reaktor ja Kim Väisänen.

Ilmoitus

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu korostaa monipuolisen tuotetiedon merkitystä. Kuvat ja tuotetekstit eivät yksin riitä herättämään tuotetta henkiin verkossa. Tuotevideot helpottavat kuluttajien ostopäätöksiä ja siten lisäävät verkkokauppojen myyntiä, sanoo perustaja ja toimitusjohtaja Nora Huovila.

Videolyn palvelu löytää ja lisää sopiva tuotevideot automaattisesti YouTubesta verkkokauppojen tuotesivuille ja auttaa kuluttajaa löytämään itselleen sopivan tuotteen. Videoly kertoo, että videot keräävät miljoonia katselukertoja kuukaudessa. Yhtiön tavoitteena on olla maailman johtava tuotevideoiden alusta, joka yhdistää niiden tekijät ja verkkokaupat.

Videoly kertoo tiedotteessa, että sen taustalla on halu luoda menestyvä teknologiayhtiö, jonka kulttuuri perustuu ihmisen hyvinvoinnin tukemiselle. 

Olen aina halunnut todistaa, että menestyvää kasvuyritystä voi rakentaa työntekijöistä huolta pitäen, inhimillisten arvojen pohjalta. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeä tavoite ja se myös johtaa parempiin tuloksiin, Nora Huovila kertoo.

Videolyn tavoitteena on palkata lähikuukausien aikana kymmeniä uusia työntekijöitä Helsinkiin ja Torontoon. 

Tapamme tehdä töitä resonoi myös maailmalla. Pohjois-Amerikan kuluttavaan työkulttuuriin verrattuna joustavuus, empatia ja tunneälykäs johtaminen ovat keskeisiä erottuvuustekijöitä. Kova kasvumme ja tuore rahoitus ovat hienoja osoituksia siitä, että inhimilliset arvot mahdollistavat huippusuorituksen, Huovila sanoo.