MyCashflow Kassa on julkaistu – yhdistää myymälän ja verkkokaupan

Uusi kassaratkaisu yhdistää verkkokaupan ja myymälän monikanavaiseksi kaupankäynnin järjestelmäksi.

Pulse247, joka ylläpitää MyCashflow-verkkokauppapalvelua on julkaissut uuden kassaratkaisun. Yhtiö kertoo asiasta eilen lähetetyssä tiedotteessa.

Uuden kassaratkaisun avulla kauppias voi myydä tuotteitaan verkkokaupan lisäksi myymälässä, messuilla tai jossain muussa fyysisessä myyntipisteessä. Älykkääksi suunniteltu kassaratkaisu mahdollistaa myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinnan suoraan MyCashflow-verkkokaupan hallintapaneelista ja tukee viivakoodien lukua myyntipisteen tuotteista.

Ilmoitus

Pilvipohjainen kassaratkaisu on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille. Yhteensopivuuden ansiosta kaupan varastosaldot, tuotetiedot, hinnat, kampanjat, asiakkaat, tilaukset ja raportit päivittyvät MyCashflow’n hallintapaneeliin aina automaattisesti ja luotettavasti, yhtiö kirjoittaa.

Palveluun sisältyy langaton maksupääte, jolloin asiakas voi maksaa monilla eri tavoilla, kuten sirukortilla, lähimaksulla, magneettijuovalla, mobiililähimaksulla, käteisellä tai jopa lahjakortilla. Kassa tukee myös osittaismaksuja.

Uuden kassajärjestelmän tarkoituksena on tehdä monikanavaisesta myynnistä mahdollisimman helppoa ja sujuvaa.

Pyrimme jatkuvasti helpottamaan ja suoraviivaistamaan kaupankäyntiin ja liiketoiminnan pyörittämiseen vaadittavia järjestelmiä niin, ettei jokaisen kauppiaan tarvitse yrittää hallita useita eri järjestelmiä ja kanavia, vaan hän voi keskittyä pelkästään yhteen järjestelmään. Monikanavaisen myynnin lisäksi MyCashflow-palvelun kautta voi jo nyt hallita esimerkiksi Googlen digimarkkinointikampanjoita. Verkkokaupan tuotevalikoimasta voidaan automaattisesti luoda kampanjoita eikä se vaadi enää kauppiaalta manuaalista mainossisältöjen luomista ja hallintaa, Pulse247 Oy:n liiketoimintajohtaja Pekka Juntunen kertoo.

Maksupäätteen kautta tehdyt ostokset kirjautuvat suoraan verkkokaupan hallintaan.

Selkein esimerkki tästä on, että kun kaupan varastosaldot päivittyvät reaaliaikaisesti, kauppa voi myydä samasta varastosta sekä verkkokaupan että myymälän puolella. Maksupäätteellä asiakas voi maksaa myös verkkokaupasta myydyillä lahjakorteilla, kortti-, mobiili- ja käteismaksujen lisäksi.

MyCashflow Kassa on saatavilla tuhansille yhtiön verkkokauppapalvelun asiakkaille.

Ilmoitus