Tänään: Apple aloittaa Zalandolla – suurpanostus tekniikkaan

”Muoti ja tekniikka ovat hyvin toisiinsa sitoutuneita”.

Muotijätti Zalando aloittaa Applen tuotteiden myynnin markkinapaikallaan. Myyntiin tulevat Beats-kuulokkeet, Apple Watch, AirPods ja HomePods sekä näihin liittyvät viralliset tuotteet.

Zalando painottaa, että heidän fokuksensa on jatkossakin muoti- ja lifestyle-tuotteissa, mutta Applen kanssa tehtävä yhteistyö sisältyy viimeksi mainittuun. Asiakkaiden on voitava sopeuttaa muotiostonsa asiaankuuluvaan tech-varustukseen.

Ilmoitus

Mikä sopii parhaiten yksiin HomePodien kanssa, se on jokaisen oma makuasia.

Suomalaisasiakkaat eivät ainakaan vielä pääse nauttimaan uudesta kategoriasta vaan se lanseerataan aluksi yhtiön kotimarkkinoilla Saksassa sekä Itävallassa, Ranskassa, Italiassa ja Sveitsissä. Asiakkaan näissä maissa voivat tästä päivästä alkaen hankkia Applen tuotteita muotijätin valikoimasta.

Me Zalandolla näemme, että muoti ja tekniikka ovat hyvin läheisesti toisiinsa sitoutuneita. Wearables ja tekniset yhteenkuuluvat, asiat, kuten kuulokkeet, smartkellot tai puhelinkotelot ovat muotituotteita, jotka täydentävät ihmisten henkilökohtaista tyyliä. Tarjoamalle eniten kysytyimmän kannettavan tekniikan otamme jälleen yhden askeleen lisää kohti visiotamme olla muodin ja elämäntavan lähtökohta, Andreas Roedl, Zalandon Vice President Category Men kertoo.