Tokmanni: Ivana Helsinki Design ihastuttaa jatkossa myös kodin sisustuksessa

Tokmanni ja Paola Suhonen ovat tehneet designyhteistyötä keväästä 2017 lähtien.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -brändin valikoima laajenee kodin tuotteisiin maaliskuun alkuun mennessä. Tokmanni kertoo asiasta tiedotteessa. Yhteistyön tavoitteena on tuoda suomalaista huippusuunnittelua kaikkien ulottuville.

Ivana Helsingin kuviot ovat näyttäytyneet aiemmin lähinnä vaatteissa, mutta nyt se laajenee erilaisiin kodintuotteisiin, kuten säilytys- ja kahvipurkkeihin, mukeihin, kulhoihin, tarjottimiin, termosmukeihin ja -pulloihin, tabletteihin, patalappuihin ja patakintaisiin, kaita- ja lautasliinoihin, keittiöpyyhkeisiin, torkkuhuopiin, pussilakanasetteihin, vartalotyynyliinoihin, käsi- ja kylpyhuonepyyhkeisiin, erilaisiin muistioihin, vihkoihin, kastelukannuun, puutarhakäsineisiin, kestokasseihin, verhokappoihin ja puuvillamattoihin, Tokmanni kertoo.

Ilmoitus

Tuoteuutuuksia yhdistää Paola Suhosen Paulakukka-kuosi, joka ilmestyi Nordic Tricot by Ivana Helsingin vaatteisiin jo vuonna 2020. 

Olen erittäin iloinen siitä, että Paulakukka ja lukuisat Ivana Helsinki -kuosit ovat löytäneet paikkansa Nordic Tricot by Ivana Helsingin mallistoista ja sitä kautta monien suosikkivaatteista. Klassikkokuosin saapuminen nyt myös monien suomalaisten koteihin tuntuu kotimaista suunnittelua tekevästä ja arvostavasta aidosti erittäin merkitykselliseltä, Suhonen kertoo.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki laajentaa maaliskuussa mallistoa, kun mukaan tulee uutuuksina erilaisia vaatteina Lupiini-kuosilla. 

Loppukeväästä myyntiin on tulossa myös uimapuku, bikinit, hellehattu ja lippalakki punaisella Paulakukka-kuosilla. Lisäksi punaista ja mustaa Paulakukkaa tullaan näkemään esimerkiksi mekoissa ja topeissa samoin kuin vihreää ja pinkkiä sisältävää Apila-kuosia yöasuissa, Tokmannin pukeutumisen Concept Designer Satu Johansson kertoo.

Tokmanni ja Paola Suhonen ovat tehneet designyhteistyötä jo viiden vuoden ajan ja konsepti on asiakkaiden mieleen. 

Yhteistyömme Paolan kanssa on saanut osakseen paljon kiitosta. Myönteisen huomion myötä tuntuu erittäin luontevalta laajentaa Nordic Tricot by Ivana Helsinki -yhteistyötämme kodin tuotteisiin ja erityisesti klassikkokuosi Paulakukkaan ja sen keväisiin ja kesäisiin väreihin. Pidämme luonnollisesti jatkossakin huolta esimerkiksi siitä, että tuotteidemme hinta-laatusuhde säilyy erittäin hyvänä, Tokmannin kodintekstiileistä sekä keittiö- ja sisustustuotteista vastaava ostoryhmäpäällikkö Minna Wegelius kertoo.

Nordic Tricot by Ivana Helsingin uutuustuotteet valmistetaan auditoiduissa tehtaissa Aasiassa ja Euroopassa.

Vastuulliset valinnat ovat tärkeitä sekä meille että asiakkaillemme. Nordic Tricot by Ivana Helsinki -tuotteemme valmistetaan tutuilla yhteistyötehtaillamme vastuullisen hankinnan periaatteiden mukaisesti. Uutuuksien joukossa on esimerkiksi kierrätyspuuvillasta valmistettuja torkkuhuopia, luomupuuvillasta valmistettuja pussilakanasettejä, Joutsenmerkki-ympäristömerkinnällä varustettuja lautasliinoja sekä kierrätysmuovista valmistettuja kestokasseja, Wegelius kertoo.

Ilmoitus

Hyvät yhteistyö luovat mahdollisuudet kehittää valikoimaa jatkossakin.

Mielestäni Ivana Helsinki ja Tokmanni täydentävät hienosti toisiaan. Siinä missä minun ja Ivana Helsinki -tiimini vahvuudet ovat erityisesti luovassa suunnittelussa ja persoonallisissa kuoseissa, tuo Tokmanni yhteistyöhömme etenkin vankkaa kaupallista ja hankintaosaamista sekä tietoa suuren yleisön kulutuskäyttäytymisestä, Suhonen kertoo, Paola Suhonen kommentoi.