Lager 157 avaa myymälän itäisessä Suomessa

Viides myymälä Suomessa.

Lager 157 starttasi vuoden 2020 lopulla Suomessa suuren mediahuomion saattelemana, kun ketjun ensimmäinen myymälä avasi ovensa Raisiossa. Sitten yhtiö on avannut neljä myymälää eri puolille maata ja seuraavaksi, tämän viikon torstaina, on itä-Suomen vuoro, kun yhtiön viides myymälä avaa porttinsa Lappeenrannassa.

Olemme aloittaneet rekrytoinnit. Palkkaamme yhdeksän henkilön tiimin sekä lisäksi useita extroja vahvistamaan onnistuneita avajaisia. Samaan aikaan rakennusurakoitsijamme muokkaavat 2700m2 liiketilaa konseptillemme sopivaksi. Avajaiset ovat 24. Helmikuuta. Myymälästä tulee kyllä hieno, Lager 157:n maajohtaja Päivi Laurila kertoo yhtiön kotisivulla viime vuoden lopulla tehdyssä päivityksessä ja jatkaa:

Ilmoitus

Lappeenranta ja kaunis Saimaa tarjoavat mitä parhaimmat olosuhteet ulkoilmaelämään ja meidän toiminnalliset vaatteet ovat olleet menestys Suomessa. Kokonaisuudessaan uskon konseptimme istuvan Lappeenrantaan loistavasti. 73 000 Asukasta ja yliopisto ovat juuri oikeat puitteet meille. Myymälä on myös Suomen itäisin ja houkuttelee asiakkaita molemmin puolin rajaa, hän sanoo.