Tietoa meistä

Ehandel on Pohjolan suurin kohtauspaikka kaikille, jotka työskentelevät verkkokaupan parissa. Me olemme siksi, että kaikki verkkokauppiaat ovat menestymisen arvoisia ja me autamme asiassa monin tavoin. Julkaisemme joka päivä uutisia neljällä eri pohjoismaisilla markkinoilla.

Jäsenemme saavat pääsyn tietoihin ja raportteihin verkkokaupan alalla ja läheisessä yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa voimme tarjota huokeampia hintoja aina kuljetuksesta ja pakkauksista markkinointiin ja konsulttipalveluihin.

Me avitamme verkkokauppiaiden omassa Emeet-konferensissa ja järjestämme Yhden Pohjoismaiden suurimmista tapahtumistam NXT:n.

Ehandelin takana on Ehandel SE AB, joka on perustettu vuonna 2009. Tammikuun 2018 ensimmäisestä päivästä alkaen Ehandel SE AB on ollut osa LRF Media AB:ta.

Klikkaa tästä saadaksesi lisää tietoa kuinka käsittelemme tietoliikennettä (GDPR).

 

Toimituksellinen puhe

Ehandel on alan lehti ja kohtauspaikka kaikille, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneita verkkokaupasta. Ensisijaisesti olemme aktiivisia fyysisten tuotteiden kaupassa B2C ja B2B alueella, mutta sitäkin tapahtuu, että tarkastelemme alueella C2C – eli kuluttajien välillä tapahtuvaa kauppaa.

Verkkokaupan kasvaessa ja sen ollessa todellisessa taistossa perinteisen kaupan kanssa, olemme kasvattaneet seuraamaamme aluetta. Kun fyysinen ja digitaalinen kauppa käyvät enenevissä määrin käsi kädessä on loogisin kehitys ollut, että seuraamme vähittäiskauppaa yleisemmin, vaikkakin meillä on erityinen fokus siinä historiallisessa muutoksessa, jossa kauppa on.

Seuraamme myös alueita, jotka käsittävät alalla käytettävät palvelut, kuten maksupalvelut sekä logistiikkapalvelut. Jossain määrin käsittelemme myös digitaalisten tuotteiden myyntiä ja eri tyyppisiä digitaalisia palveluita.

Yleinen tarkoituksemme uutisoinnillamme, kuten koko Ehandelilla, on levittää tietoa ja vahvistaa pohjoismaalaista verkkokaupan alaa. Koska Ehandel on rajaton uutisointimme maailmanlaajuisesti ja otamme esiin tapahtumia ja ilmiöitä kaikkialta maailmasta.

Ehandel perustettiin vuonna 2009 ja on siitä lähtien seurannut kaikkea verkkokaupan alalla Ruotsissa. Vuodesta 2018 alkaen Ehandelilla on myös sisarsivustot Ehandel.com, Ehandel.fi ja Ehandel.dk.

Onko sinulla uutisvinkkejä, jotka haluat kertoa meille?

Älä epäröi vaan ota meihin yhteyttä tips@ehandel.fi, niin me pidämme huolen siitä, että viestisi päätyy oikeaan toimitukseen.