Gigantti ja SEK yhteistyöhön – panostaa yhä enenevissä määrin tulevaisuuden kasvuun

Panostaa tulevaisuuden kasvuun ja monikanavaiseen vaikuttamiseen asiakkaiden kanssa.

Gigantti kertoo aiemmin lähetetyssä tiedotteessa aloittavansa yhteistyön markkinointitoimisto SEKin kanssa. Mainostoimisto valikoitui Elkjöp-konsernin kilpailutuksen kautta ja lopullinen valinta osui Publicisiin, jonka kumppani SEK aloittaa nyt paikallisen yhteistyön Suomessa. 

On hienoa lähteä yhdessä ensi keväänä käynnistyvään yhteistyöhön. Kaikkien ehdokkaiden taso oli erittäin korkea. Publicis valittiin pohjoismaiseksi kumppaniksi äärimmäisen kattavan osaamisensa ja markkina- sekä liiketoimintaymmärryksensä perusteella, mutta lopullisen ratkaisun saivat aikaan ihmiset ja intohimo. Publiciksella ja SEKillä oli vaikuttavin ymmärrys siihen, miten tulemme tulevaisuudessa kehittämään brändiämme: aidon vuorovaikutteisesti, hauskanrohkeasti ja omista vahvuuksistamme käsin. Paikallisuus ja Suomen markkinan hahmotus ovat meille tärkeitä tekijöitä, koska olemme vahvasti kotimaisista lähtökohdista toimiva yritys, joka haluaa olla mahdollisimman lähestyttävä kaikille suomalaisille – SEKillä oli vakuuttava ymmärrys myös tähän, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

SEK lähtee kehittämään Gigantin kanssa paikallisesti yhtiön brändiä ja vahvistamaan uuden ajan markkinajohtajuutta. Konsernitasolla sopimus tuo mittakaavaetua tekemiseen ja tehokkuutta tuotantoihin, yhtiö kertoo. 

Aloitamme suurella innolla ja ylpeydellä yhteistyön Gigantin kanssa. Tämä on meille upea mahdollisuus ja hieno jatke myös omaan kasvutarinaamme. Kilpailutuksessa ratkaisivat laadukas luova suunnittelu, paikallinen osaaminen, vahvat verkostot sekä pitkäjänteiset näytöt kansainvälisestä brändinrakentamisesta. Asiakas arvostaa luovuutta ja intohimoa, nämä jaetut arvot antavat loistavan pohjan yhteiselle tekemiselle, SEKin toimitusjohtaja Jaakko Rantala sanoo.