Footway Group panostaa kansainväliseen kasvuun maksujätin siivin

Klarna ja Footway Group kertovat tänään sopineensa kattavasta, pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Yhteistyöhön sisältyy Klarnan monipuolisten markkinointipalvelujen hyödyntäminen suuressa mittakaavassa sekä Klarnan maksuvaihtoehtojen tuominen 10 uudelle markkina-alueelle. Yhteistyö on merkittävä osa Footway Groupin ja Klarnan kasvustrategiaa, maksujätti kertoo tänään lähetetyssä tiedotteessa.

Yhteistyöhön sisältyy Klarnan sosiaalisten median kanavien hyödyntäminen, mainosratkaisut sekä laaja markkinointi- ja mediaratkaisupaketti, johon kuuluu muun muassa hintavertailupalvelu, tekoälypohjainen stailauskone, virtuaalinen ostosalusta, vaikuttajamarkkinointi sekä mittausalusta. 

Ilmoitus

Olemme innoissamme yhteistyömme laajentumisesta ja siitä, että Klarna tukee globaalia strategiaamme tuoda alustallemme lisää brändejä nopeassa tahdissa. Yhteistyö avaa entistä enemmän mahdollisuuksia liiketoimintamme kasvattamiseen Klarnan markkinointipalvelujen kautta tuoden meille uusia asiakkaita ja uutta yleisöä. Uskomme, että sitoutumisemme Klarnan innovatiivisiin ja monipuolisiin markkinointi- ja kasvuratkaisuihin on jatkossa tärkeä tekijä Footwayn brändien kasvun kannalta, Footway Groupin liiketoiminnan kehityspäällikkö Martin Kamphav sanoo.

Footway Group, joka tunnetaan alunperin lähinnä kenkien verkkomyynnistä, omistaa muiden muassa urheilutarvikkeiden verkkokauppa Sportamoren.

Meistä on erittäin hienoa aloittaa laajennettu kasvuyhteistyö Footway Groupin kanssa. Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet kehittymään kauppiaiden strategisena kumppanina. Tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia laajemman asiakaskunnan tavoittamiseen, yritystoiminnan kasvattamiseen ja uusille markkinoille laajentumiseen paitsi maksupalvelujemme myös monipuolisten markkinointiratkaisujemme kautta. Tämä on kunnianhimoisin kaikista tähänastisista yhteistyösopimuksistamme Pohjoismaiden alueella. Meillä on siis vahva näkemys siitä, miten Footway Groupin kasvutavoitteita tukeva yhteistyömme kehittyy tästä eteenpäin, Klarna Suomen maajohtaja Jacob Segercrantz kommentoi.

 

Kaikkea maksupalveluista kasvupalveluihin

Kuten tiedettyä Klarna on panostanut kuluneen vuoden aikana yrityskauppoihin ja hankintoihin kuuluvat muiden muassa Toplooks, Piggy, Hero, Apprl ja Pricerunner, joiden tarkoituksena on avittaa yhtiön markkinointi- ja kasvupalveluiden kehittämisessä.

Maksujätti kertoo strategiastaan, että klassisten myyntitiimien sijaan sillä on nyt pieniä, eri toimialojen osaajista koostuvia tiimejä, jotka vastaavat kaiken kokoisista partneriyrityksistä.

Partneryritykset saavat maksujätilta tukea monilla eri kasvualueilla, kuten sisällöntuottamisessa ja kehittämisessä, mediapalveluissa, analytiikassa, vaikuttajamarkkinoinnissa, osto- ja konversiostrategiassa sekä tulospohjaisessa markkinoinnissa. 

Tiimimme keskittyvät kasvua koskeviin haasteisiin ja näin voimme tarjota neuvoja sekä rakentaa ja kehittää kauppiaiden brändejä heidän tarpeidensa mukaan. Nämä noin kahdeksanhenkiset tiimit koostuvat tuote- ja liiketoimintapäälliköistä, kehittäjistä, markkinoinnin asiantuntijoista ja analyytikoista. Kun talon sisäinen asiantuntemus yhdistetään Klarnan maksuvaihtoehtoihin sekä markkinointikanaviin ja -ratkaisuihin, voimme tarjota kauppiaillemme tehokkaat työkalut laajemman asiakaskunnan tavoittamiseen, verkkosivuston liikenteen lisäämiseen, konversioasteen parantamiseen, ostoskorin koon kasvattamiseen ja sitä kautta liikevaihdon lisäämiseen, Jacob Segercrantz kertoo.

Ilmoitus