Budbee laajentaa pakettiautomaatteihin

Tilaaja voi muuttaa mieltään myös viime hetkellä ja vaihtaa pakettiautomaatista kotiintoimitukseksi tai päinvastoin.

Kotiintoimituksiin erikoistunut teknologiastartup Budbee kertoo tänään laajentavansa toimintaansa myös pakettiautomaatteihin. Budbeen pakettiautomaatteja löytyy nyt yhteensä 121 HOK-Elannon, Lidlin ja R-Kioskin toimipisteestä.

Budbee kertoo edelleen, että automaatit vaativat vain pienen tilan ja ne on varustettu uusilla ominaisuuksilla. Asiakas voi esimerkiksi seurata paketin matkaa ja vaihtaa toimitustapaa vaikkapa viime tingassa. Yhtiön tavoitteena on kehittää markkinalle uudenlainen ja asiakaslähtöinen tapa verkkokauppatilausten toimituksiin.

Ilmoitus

Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea, ja olemme onnistuneet siinä hyvin – asiakastyytyväisyys kotimaan kotiinkuljetuksissa on 4,95/5. Nyt pyrimme samaan pakettiautomaattien kanssa. Lanseeraamalla Budbee Box -pakettiautomaatit tarjoamme palveluja myös niille, joille verkkokauppapaketti on helpompi noutaa automaatista vaikkapa ohikulkumatkalla tai kauppareissulla. Meille tuttuun tapaan hyödynnämme teknologiaamme, jotta pystymme tarjoamaan suomalaisille sellaisia toimintoja, joita ei ole ollut markkinoilla aikaisemmin, Budbeen kaupallinen johtaja Rita Kerola sanoo tiedotteessa.

Asiakas saa tiedon paketin saapumisesta vuorokautta aikaisemmin ja vielä siinä vaiheessa on mahdollista muuttaa toimitustapaa esimerkiksi automaatista kotiintoimitukseksi. Tämä on jo käytössä Budbeen markkinoilla Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa.

Suomalaiset ovat pakettiautomaattien suurkuluttajia – lähes 90 prosenttia suomalaisista käytti pakettiautomaattia ainakin kerran vuonna 2020. Tahdomme tuoda markkinoille uudenlaisen, joustavan vaihtoehdon, joka on logistiikkakeskukselta automaatille täysin fossiilivapaa, ja tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden muuttaa mielensä vielä tilauksen jälkeenkin. Budbee Box on mietitty alusta saakka paketin vastaanottajan näkökulmasta. Kehitämme siihen tämän periaatteen pohjalta jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia, Rita Kerola sanoo.

Logistiikkastartup kertoo, että Budbee Box pakettiautomaatteja sijaitsee nyt HOK-Elannon toimipisteissä, Lidl Suomi -myymälöissä sekä R-kioskeissa kautta maan. Budbee toimii Suomessa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä.