Yaytrade aikoo valloittaa Euroopan: ”Strategia on selkeä”

”Jännittävä liikeidea ja suuret kunnianhimot”.

Yaytrade lanseerasi vähän aikaa sitten suuren mediahuomion saattelemana Suomessa. Eikä yhtiössä ole jääty lepäämään laakereilleen. Nyt muun muassa käytettyjen vaatteiden ystävämyyntiin erikoistunut yhtiö kertoo palkanneensa uuden Chief Technology Officerin. Tehtävään astuu Johan Söderberg, joka tulee Head of Research and Developmentin roolista maksuyhtiö Neonomicsilta.

Yaytraden toimitusjohtaja David Knape on tyytyväinen rekrytointiin.

Ilmoitus

Strategia on selkeä ja Johanin kanssa voimme ottaa seuraavan askeleen yhtiön ohjelmistokehittelyssä ja kansainvälistymisessä, jonka aiomme tehdä. Näemme Johanin kokemuksen muun muassa SaaS-ratkaisujen rakentamisessa suurena voimana ja odotan luottavaisin mielin mitä Johan, yhdessä olemassaolevan tiimimme kanssa, tulee luomaan eteenpäin, niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäimellä, David Knape sanoo tiedotteessa.

Johan Söderbergillä on kokemusta monista eri organisaatioista ja hän haluaa rakentaa alusta alkaen korkealaatuista ja skaalautuvaa kehitystä.

Yaytrade on tulevaisuuteen suuntautuva yritys, jolla on jännittävä liikeidea ja kunnianhimoiset tavoitteet. Kokemukseni avulla liiketoimintatiedoista, verkkokaupasta ja skaalautuvista pilvialustoista toivon voivani auttaa Yaytradea saavuttamaan uusia menestyksiä tulevina vuosina. Toivon voivani viedä Yaytraden uusille markkinoille muualla Euroopassa, Johan Söderberg sanoo.