”Verkkokaupan myynti toukokuussa oli enemmän kuin koko edellisvuonna yhteensä”

Korona sulki liikkeen, torppasi messut ja tapahtumat, mutta myynti verkkokaupassa nousi arvoon arvaamattomaan.

House of Elliott on suomalainen korujen valmistaja, jonka showroom ja fyysinen liike sijaitsevat Helsingissä. Perheyritys suunnittelee ja valmistaa korut itse. Ne myydään kivijalkaliikkeessä, tapahtumissa ja messuilla sekä verkkokaupassa – kotimaassa ja kansainvälisesti. Ehandel kysyi miten korona on vaikuttanut House of Elliottin myyntiin.

Positiivisesti voi sanoa kyllä, yhtiön myyntipäällikkö Henry Elliott kertoo.

Ilmoitus

Verkkokaupan myynti toukokuussa oli enemmän kuin koko edellisvuoden myynti yhteensä.

Normaalisti yrityksen tuloista kolmasosa tulee messujen ja tapahtumien myynnistä. Kaikki se on jäänyt pois ja kivijalkamyymälä oli suljettu maaliskuun lopusta toukokuun loppuun. Samaan aikaan he vaihtoivat verkkokauppa-alustan toimivampaan ja mukaan tuli uusi mallisto kevyempiä tuotteita, kultaa ja helmiä.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä tähän vuoteen, Henry Elliott sanoo ja mainitsee, että ihmiset ostavat nyt.

Pitkän lockdownin jälkeen ihmiset tekevät hankintoja ja esimerkiksi kotimaanmatkailijoita tulee nyt varta vasten käymään Helsingin liikkeessä.

Henry Elliott ei kerro millaisia tulosodotuksia heillä on tälle vuodelle, mutta toteaa, että yritys on vahva ja kestää, vaikka covid-19 toinen aalto pistäisi yhteiskunnassa laput luukuille vielä kerran.

 

Kyllä Amazonille

House of Elliott on korualan yksityinen toimija ja he panostavat sosiaalisiin medioihin ja vaikuttajamarkkinointiin. Heillä Amazoniin suhtaudutaan niin ikään positiivisesti ja se on seuraava projekti. Silti he eivät ole ainakaan vielä hyppäämässä mukaan naapurimaan Ruotsin alustalle vaan tavoitteena on suuremmat markkinat.

Kyllä me lähdemme Amazoniin, Henry Elliott sanoo ja kertoo, että yritys panostaa suoraan Saksan markkinoille.

Ilmoitus

Ensin työstetään omaa verkkokauppaa ja seuraava projekti on Amazon, hän sanoo.

 

LUE MYÖS: Verkkokauppa mullisti korujen myynnin