”Tarve jopa sadalle uudelle työntekijälle”

Ennätysvilkas alkuvuosi – elektroniikkajätti aikoo rekrytoida loppuvuoden aikana jopa sata uutta työntekijää.

Gigantti kertoo tänään aloittaneensa jättimäisen rekrytointikampanjan. Rekrytointien tarve on suuri koko Suomessa ja kodinelektroniikkaketju hakee työntekijöitä pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Tampereen ja Oulun myymälöihin. Haussa on työntekijöitä useisiin eri tehtäviin, kuten myyjiksi, kassalle, varastoon ja asennustöihin.

Meillä on takanamme ennätysvilkkaat kevät, kesä ja alkusyksy. Myyntimme on kovassa kasvussa, ja tämän takia tarvitsemme lisää giganttilaisia palvelemaan asiakkaitamme elektroniikka- ja kodinkonehankinnoissa. Koska loppuvuoden kiireisin sesonki on pian käsillä, rekrytoimme nyt uusia työntekijöitä, jotka voisivat aloittaa töissä mahdollisimman nopeasti, Gigantin henkilöstöjohtaja Tomi Sohlman sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

 

Aktiivisuus, palveluasenne ja ilo on valttia

Gigantti kertoo edelleen, että työntekijät perehdytetään uusiin tehtäviin ja he saavat siihen tarvittavan koulutuksen. Koronan vuoksi työhaastetteluja ei kuitenkaan järjestetä esimerkiksi kasvotusten.

Toivomme hakijoilta aktiivisuutta, intohimoa palvella asiakkaita ja iloista asennetta. Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä, Sohlman vinkkaa.

Gigantti työllistää Suomessa tällä hetkellä 1500 työntekijää.

Ihmiset ovat meillä tyypillisesti töissä vuosia, ja haluamme tarjota nytkin palkattaville henkilöille pitkän ja monipuolisen uran Gigantissa.

 

Vapaana olevia työpaikkoja voit vilkaista täältä.

 

Ilmoitus

LUE MYÖS: ”Muutos ja kilpailu tekevät meistä vain entistä parempia”