Laajentaa Black Fridayn 11 päivän mittaiseksi

Elektroniikkajätti Gigantti kertoo tänään laajentavansa Black Fridayn 11 päivään – tarjouksia löytyy niin verkosta kuin kivijalkamyymälöistä.

Gigantti potkaisee Black Fridayn käyntiin jo huomenna 20.11 ja ostojuhla päättyy vasta Cyber Mondayna 30.11.

Tänäkin vuonna luvassa on huipputarjouksia, mutta nyt entistä pidemmälle aikavälille ripoteltuna. Tarjouksia löytyy yhtä lailla myymälöistä kuin verkosta, jonka kapasiteetin olemme nelinkertaistaneet. Nämä seikat mahdollistavat turvallisen ja sujuvan asioinnin Gigantissa myös Black Fridayn aikaan, Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Gigantti kertoo, että asiointi fyysisissä liikkkeissä on tehty mahdollisimman riskittömäksi ja myymälöissä on jopa vartijoita, jotka turvaavat sen, ettei paikan päällä synny tungosta. Gigantti suosittelee asiakkailleen kasvomaskin käyttöä.

Elektroniikkajätti aikoo tarjota tilaisuuden tehdä säästöjä joululahjoissa ja suuremmissa elektroniikkaostoissa.

Koronan aikana on ollut nähtävillä, että asiakkaat panostavat entistä enemmän itseensä ja kotiinsa. Televisioiden myynti on ollut selvässä kasvussa, ja myös puhelimia ja kuulokkeita on ostettu paljon. Joulun hittejä lienee ainakin iPhone12 ja erilaiset langattomat nappikuulokkeet, Särkelä kertoo.

Yhtiö muistuttaa samalla, että kaikki ketjun myymälät ottavat maksutta vastaan kierrätettäväksi tarkoitettua elektroniikkaa ja kodinkoneita siitä huolimatta mistä ne on ostettu.

 

LUE MYÖS: Gigantti sai uuden toimitusjohtajan