Gigantti sai uuden toimitusjohtajan

Laura Tarkka aloittaa Gigantin toimitusjohtajana 1. joulukuuta 2020.

Gigantti kertoi jo alkukuusta, että Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtajan tehtävässä aiemmin toiminut Laura Tarkka on valittu Gigantin toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy toimitusjohtajan tehtävästä väistyvän Trygve Hilleslandin tilalle.

Otan tehtävän vastaan uteliaana ja täynnä intoa. Olen viime vuodet ollut kehittämässä brändättyjä palveluja, ja näen, että myös Gigantti on kehittymässä vahvasti kokonaispalvelun suuntaan. Haluan olla mukana jatkamassa Gigantin menestystarinaa ja luomassa suomalaisille mahdollisimman toimivaa, monikanavaista ja arjessa kiinni olevaa asiakaskokemusta, jonka tulee parhaimmillaan olla jopa elämys, Tarkka sanoi Gigantin tiedotteessa aiemmin tässä kuussa.

Ilmoitus

Laura Tarkka kertoo edelleen uskovansa, että asiakasuskollisuuden avain ovat työntekijät.

Jos haluat tietää, miten yritys on pärjännyt menneisyydessä, katso tilinpäätöstä. Jos haluat tietää, kuinka yrityksellä menee nyt, tutki asiakastyytyväisyyttä. Jos haluat tietää, miten yritys tulee pärjäämään tulevaisuudessa, keskity henkilöstöön, hän sanoo.

Yritysten yhteiskuntavastuu on mitä suurimmassa määrin myös vastuuta henkilöstöstä: heidän työllistymisestään, kehittymismahdollisuuksistaan ja hyvinvoinnistaan. Näistä asioista huolehtiminen ei ole aina helppoa tai hauskaa, mutta se on välttämätöntä, hän kertoo edelleen Gigantin tiedotteessa.

Olemme todella iloisia ja tyytyväisiä, että saamme Tarkan kaltaisen, näkemyksellisen ja kokeneen johtajan luotsaamaan Suomen Gigantin toimintaa. Hänellä on juuri sellaista intoa ja todistettua osaamista, erityisesti palveluiden saralta, jonka näemme Gigantin tulevaisuuden kannalta oleelliseksi, Elkjøp Nordicin toimitusjohtaja Erik Gunset Sønsterud sanoo ja kiittää tehtävän jättää Hilleslandia:

Trygve Hillesland on onnistunut kääntämään Gigantin talouden terveelle pohjalle: liikevoittomme oli budjettivuonna 2019/20 3,5 miljoonaa euroa ja samana vuonna asiakastyytyväisyys nousi jopa 92,6 prosenttiin. Uskomme, että Tarkka on juuri oikea henkilö viemään tämän positiivisen kehityksen vieläkin pidemmälle.

Laura Tarkka on syntynyt vuonna 1970 ja koulutukseltaan Diplomi-insinööri.