Zalandolle uusi verkkokauppa Saksassa

Uuden osaston huippulanseeraus.

Ilmoitus

Koottuaan yli 120 tuotemerkkiä oli Zalando vihdoin viime viikolla valmis esittelemään uuden panostuksensa kauneuteen. Nopeasti kasvava muotikauppias on osoittanut toinen toistaan parempia selvityksiä myönteisistä myyntituloksistaan, ja lokakuussa selvisi, että verkkokaupan myyntiin tullaan lisäämään myös kauneusosasto.

Fyysinen kauppa Berliiniin

Osasto on saanut lyhyesti nimekseen Beauty, ja on nyt toiminnassa – ainakin Saksassa.

- Beauty-sivustolla tarjotaan täydellistä ostoskokemusta, jossa voi saada kauneusvinkkejä koko ulkonäölleen. Panostus lanseerataan alustavasti Saksassa, jossa se täydennetään kivijalkakaupalla kesäkuussa, kertoo yrityksen edustaja sähköpostilla Ehandel.se:lle.

Tällä hetkellä Zalandon Beauty-osasto kattaa noin 4 000 tuotetta, jotka kaikki on räätälöity naisille. Ensi syksynä tai talvena sivustolle lisätään tuotteita miehille, Zalandolta kerrotaan.

Ilmainen toimitus ja palautus

Tämän hetkinen tuotevalikoima sisältää niin tavallisia merkkejä kuten L`Oreal ja Maybelline, mutta myös merkkejä kuten Hylamide ja Nugg, joita ei aikaisemmin ole ollut tarjolla Saksan markkinoilla. Kuten muutkin Zalandon osastot, myös Zalando Beauty tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen ja palautuksen.

Zalandon kivijalkakauppa avaa ovensa Mitten kaupunginosassa Berliinissä kesäkuussa 2018. Kaupasta saa yrityksen mukaan neuvoja ja vinkkejä yrityksen palkkaamilta kauneusasiantuntijoilta.