Vuokrausalusta Hygglo laajentaa Suomeen yrityskaupan myötä

Kuinoma siirtyy Schibsted-konserniin kuuluvan Hygglon omistukseen.

Pohjoismaiden suurin tavaranvuokrausalusta Hygglo kertoo tänään laajentavansa Suomeen. Hygglon ideana on tehdä tavaranvuokrauksesta arkista ja helppoa.

Hygglon alustalla niin yksityiset kuin yrityksetkin voivat laittaa tavaroitaan turvallisesti vuokralle. Tavara voi olla melkein mikä vain - moottorisaha tai laite puun silppuamiseen. Alustalla on yli 1000 eri kategoriaa ja reilut 200 000 käyttäjää Norjassa ja Ruotsissa.

Ilmoitus

Hygglolla vuokrattavat tavarat on vakuutettu vuokrauksen ajan ja käyttäjien on tunnistauduttava pankkitunnuksilla rekisteröityessään.

Hygglon toimitusjohtajan Ola Degerforsin mukaan kysyntä kasvaa tasaisesti.

 

Laajentaa oston myötä

Hygglo laajentaa Suomeen yrityskaupan myötä. Yhtiö osti kuinoma.fi-vertausvuokraustoiminnan, mikä on Suomen ensimmäinen vastaava alusta. Kuinoma on perustettu vuonna 2008 ja se on ollut muun muassa retkeilijöiden suosiossa. Kuinoman perustaja Markku Jussila on palkittu Keskon Kestävän kehityksen palkinnolla.

Uskomme Kuinoman käyttäjien siirtyvän mielellään Hyggloon, sillä Hygglossa on juuri niitä toiminnallisuuksia, joita käyttäjät ovat meiltä toivoneet. Tämän lisäksi uskomme vahvasti pohjoismaiseen yhteistyöhön vertaisvuokrausalustan kehityksessä. Kuinomalla ei olisi ollut kasvuun ja kansainvälistymiseen tarvittavia resursseja, joten yhteistyö Hygglon kanssa tarjoaa parhaan mahdollisen jatkuvuuden käyttäjillemme, Markku Jussila sanoo.

Hygglo on osa Tori.fi:n taustayhtiö Schibstedtin palveluverkostoa. 

Sisarpalvelullamme Tori.fi:llä on erinomaisia kokemuksia suomalaisten kiinnostuksesta kiertotalouteen. Odotamme innolla tavaranvuokraustoiminnan kasvua Suomessa. Meille on myös tärkeää päästä jatkamaan Kuinoman hienoa pioneerityötä alalla, Ola Degerfors kommentoi.

Hygglo kertoi asiasta tiedotteessa.

Ilmoitus