Voimaharjoitteluvälineiden suurvalmistaja Eleiko avaa verkkokaupan

Kotikuntoilutuotteiden kysyntä kasvaa. Eleiko avaa verkkokaupan nopeutetulla aikataululla.

Ruotsalainen Eleiko on maailman johtava valmistaja painonnostossa, voimanostossa ja voimaharjoittelussa. Yhtiö kertoi eilen nopeuttaneensa strategiaansa sähköisen kaupankäynnin avaamiseksi. Eleiko pilotoi sivustoaan kolmen viikon kehitysvaiheen ajan Britanniassa ja nyt se on avattu neljässä Pohjoismaassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Olemme innoissamme verkkokaupan avaamisesta, sillä ensimmäistä kertaa 60-vuotisessa historiassamme kuluttajilla on mahdollista tilata verkkokaupan kautta tuotteitamme kotikäyttöön. Se tukee tehtäväämme auttaa tekemään ihmisistä vahvempia niin urheilussa kuin elämässäkin, Erik Blomberg, Eleiko Group Ab:n toimitusjohtaja ja omistaja sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Eleikon verkkokaupasta löytyy suuri valikoima harjoitusvälineitä. Myöhemmin tänä vuonna verkkokauppa sulautetaan Eleikon pääsivustoon.

Yritys näkee omnikanavaisten kuntosaliratkaisujen kasvavan kysynnän eli kuntosalit ja harjoitustilat yhdistetään online-kokemukseen.

 

Uusia tuotteita kotikuntoilijoille

Eleiko kertoo lanseeranneensa verkkokaupan avaamisen yhteydessä uusia tuotteita, jotka ovat kotikuntoilijoille merkityksellisiä. Näitä ovat muun muassa säädettävä käsipaino, lyhyempi painotanko ja kaksi pienikokoisempaa kyykkytelinettä.

Uudet julkistukset ovat osa jatkuvaa työtämme suunnitella innovatiivisia ja kestäviä tuotteita sekä yrityksille että kuluttajille, Erik Blomberg sanoo.

Eleiko on monien mestareiden valitsema, sillä maailmanennätyksiä yrityksen tangoilla on tehty jo yli 1000 kappaletta.

Yhtiö työllistää 140 henkilöä ympäri maailmaa.

Ilmoitus