Virpi Viinikainen Clas Ohlson Suomen uusi toimitusjohtaja

Kokemusta monikanavaisuuden johtotehtävistä.

Ilmoitus

Suomen Clas Ohlson ilmoittaa, että se on nimittänyt Virpi Viinikaisen uudeksi toimitusjohtajaksi väliaikaisen toimitusjohtajan Marko Röytiön jälkeen.

Viinikaisella on pitkä kokemus Keskosta, jossa hän on ollut useissa asiakaskokemuksen, monikanavaisuuden sekä ketju- ja myymälätoimintojen johtotehtävissä.

Ilmoitus

- Clas Ohlsonin asiakaskeskeinen kulttuuri, vahva brändi ja koko organisaation intohimo asiakkaiden auttamiseen ovat tärkeimpiä tekijöitä, joiden vuoksi halusin liittyä osaksi Clas Ohlsonin tarinaa. Uskon, että meillä on vahva perusta ja loistavat mahdollisuudet kehittää yritystä seuraavalle tasolle, Virpi Viinikainen sanoo lehdistötiedotteessa.

Lotta Lyrå, Clas Ohlsonin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja, on erittäin tyytyväinen voidessaan toivottaa Virpi Viinikaisen tervetulleeksi Clas Ohlsonille.

- Virpi on moderni ja vahva johtaja, jolla on ihmislähtöinen johtamistapa. Tämä yhdistettynä hänen laajaan ja pitkään osaamiseensa useilta vähittäiskaupan osa-alueilta, erityisesti monikanavaisuudesta, on erittäin arvokasta Clas Ohlsonille pyrkiessämme luomaan mahdollisimman miellyttävän monikanavaisen ostokokemuksen asiakkaillemme, Lyrå sanoo.

Viinikainen aloittaa tehtävässään viimeistään 1.5.2019.