Viljami Frankista uuden Amazon-myyntiin erikoistuneen konsulttiyhtiön toimitusjohtaja

”Yhtiön tehtävänä ja visiona on olla nopean kansainvälisen kasvun strateginen kumppani, jolla on Euroopan merkittävin Amazon-osaaminen.”

Uusi Amazon-myyntiin erikoistunut konsulttitoimisto, Your Amazon Partners Oy, kertoo nimittäneensä Viljami Frankin toimitusjohtajakseen. Yhtiö aikoo tuoda kasvua suomalaisyritysten myyntiin verkkojätin alustalla eri markkinoilla

Lähdimme hakemaan Amazonin kaupallisen hyödyntämisen osaajajoukollemme kaukokatseista vetäjää. Tiesimme melko tarkkaan tässä vaativassa työssä tarvittavat ominaisuudet: liiketoimintalähtöisen kyvyn lukea sähköistä markkinaympäristöä nopeasti ja hyödyntää vallitsevaa tilannetta. Asiakkaamme luottavat tiimimme kansainvälisen verkkokaupan huippuosaajiin, ja Viljamilla jos jollain on kyky tunnistaa seuraavat mukaan otettavat talentit. Olen vakuuttunut, että Viljami kykenee ohjaamaan kasvavaa tiimiämme tuottamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuloksia, hallituksen puheenjohtaja Simo Vunneli kertoo Ehandeliin lähetetyssä tiedotteessa.

Ilmoitus

Viljami Frank on työskennellyt aiemmin pörssiyhtiö Basware Oyj:n liiketoimintajohdossa ja viime vuodet ohjelmistokehitysyhtiö Clausion Oy:n johtohahmona ja perustajajäsenenä.

Nopea kasvu ja kansainvälisyys ovat asioita, jotka ovat aina inspiroineet minua. YAP:ssa olemme päivittäin tekemässä kasvun osalta konkreettisia toimenpiteitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Siinä näkee läheltä erilaisia kansainvälistymisen strategioita ja näitä pääsee strategisen kumppanin roolissa myös luomaan. Parasta on kuitenkin se, kun aletaan asiakkaan kanssa konkreettisesti avaamaan uutta markkinaa ja päästään skaalaamaan kasvua markkinalta toiselle sekä avaamaan uudet rahavirrat nopeasti. Siinä menee välillä kylmät väreet, kun katselee tuloksia, joita on saatu aikaiseksi, Frank kuvailee.

Your Amazon Partners Oy yhtiöitettiin toukokuun alussa 2021 ja yhtiön osakkaina ovat taustayhtiöt Redland Oy, Norest Consulting Oy ja Jungle Group Oy. Yhtiö kertoo kehittäneensä Amazon-algoritmin tuntemustaan jo pitkään omilla testibrändeillä ja -tuotteilla, joita myydään eri Amazon-markkinoilla.