”Verkkoshoppailu uuteen aikaan”

Kivijalka.net tarjoaa pian kuluttajille mahdollisuuden tehdä verkko-ostokset useilta eri kauppiailta yhdellä kertaa.

Kivijalka.net Oy on suomalaisten kivijalkayrittäjien ja muiden pienyritysten yhteinen verkkokauppayhteisö. Verkkokauppayhteisö kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja heidän tarjontaansa. Mukana yhteisössä on tällä hetkellä 681 kivijalkakauppiasta ja 1008 myymälän tiedot. Nyt kivijalka.net on avannut verkkokauppansa yrittäjille ja kuluttajille tarkoitettu verkkokauppa avataan piakkoin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Kivijalka.nettiin on ehkä haettu inspiraatiota suuremmilta vesiltä, sillä sen tekee Suomessa erikoiseksi se, että asiakas voi ostaa samaan aikaan useista eri liikkeistä, mutta ostokset maksetaan yhdellä ja samalla laskulla.

Ilmoitus

Verkkokaupan valikoima tulee olemaan heidän mukaansa laaja ja mukaan otetaan monia sellaisia kauppiaita, joilla ei aikaisemmin ole ollut verkkokauppaa.

Tue suomalaisia pienyrittäjiä vierailemalla Kivijalka.netissä! Suomalaisten kivijalka- ja pienyrittäjien omasta yhteisöstä Kivijalka.netistä löydät lukemattomien kauppiaiden tiedot, ja voit tukea heitä hankkimalla heiltä vaikka lahjan valmistuvalle tai muihin kevään ja kesän juhliin, yrityksen Head of Business, Mia Nygård sanoo.

Kivijalka.net on kauppiaille markkinointiväline ja yhteistyökumppani. Oman liikkeen lisääminen alustaan käy käden käänteessä.

Kivijalka.netin mottona on tarjota asiantuntevaa osaamista ja henkilökohtaista palvelua, yhtiö kirjoittaa.