Verkkokauppias tähtää myös Spotify-listoille: ”Soitettiin liian kovalla bileissä”

Verkkokaupparaketti aikoo myös toisenlaisille listoille kärkipäähän?

Nordic Nest, jolla on verkkokauppa myös Suomessa, aikoo kivuta Spotify-listoilla. He ovat nimittäin lanseeranneet oman biisin, Nordic Nest Anthem, kuten he sitä kutsuvat. Aika epätavallinen veto alalla.

Olemme vakuuttuneita, että omistautuneisuus tiimissä on avain menestykseemme ja siksi teemme kaikkemme löytääksemme asioita, joista saa energiaa. Mikä olisikaan silloin parempi kuin oma kappale, jossa on paljon energiaa? Ja on mukavaa, kun yhtiöllä on oma kappale niin aktiviteetteihin yrityksen sisällä kuin myös juhliin lauantai-iltana kun taas pääsee ulos, Nordic Nestin toimitusjohtaja Bank Bergström sanoo vapaasti suomennettuna Ehandelille.

Ilmoitus

Kappale on otettu tyytyväisinä vastaan.

Se julkistettiin sisäisesti joitakin viikkoja sitten ja sen jälkeen olemme tehneet kovasti töitä saadaksemme sen soittolistoille muun muassa Spotifylla. Vastaanotto on ollut fantastinen! Monet tiimissämme soittavat sitä aamulla töihin tullessa. Soitamme sitä myös kun aloitamme aamun varastolla ja soitamme sitä kun avaamme myymälät, hän kertoo.

Kiinnostus on ollut kova myös muiden kuin yrityksen työntekijöiden keskuudessa.

Yksi tiimiläisistämme ja hänen perheensä eivät saaneet nukuttua perjantai-iltana kun naapuriasunnossa oli soitettu tätä bileissä liian kovalla, Bank Bergström sanoo.