Verkkokauppa.fi avaa pian ovensa – torstaina livestreamtilaisuus

Verkkokauppa.fi on vain suomalaisyrityksille.

Verkkokauppa.com avaa 14.9 Verkkokauppa.fi:n, mikä on pelkästään suomalaistuotteille omistettu markkinapaikka.

Suomi on täynnä upeita tuotteita ja yrityksiä, joilla ei kuitenkaan ole välttämättä olemassa olevaa verkkokauppaa tai asiakaskuntaa. Olemme itse aloittaneet tyhjästä ja tiedämme mitä menestyvän verkkokaupan luominen vaatii, ja haluamme nyt tukea omaa verkkokauppataivaltaan aloittelevia yrityksiä, yhtiö kirjoittaa sivustollaan.

Ilmoitus

Verkkokauppa järjestää torstaina ”pitchaustilaisuuden”, joka livestreamataan muun muassa heidän Facebook-sivullaan. Yhtiö kertoo, että tilaisuudessa kiinnostavimmat markkinapaikalle pääsyä hakeneet yritykset esittelevät tuotteensa suoraan heidän valintapaneelilleen ja liveyleisölle. Haun viimeisessä vaiheessa finalistien on vakuutettava Verkkokauppa.com siitä, että tuotteet ovat varmasti kansan mieleen.

Verkkokauppa.fin tarkoitus on tukea suomalaisyrityksiä sekä välittömästi että pitkällä aikavälillä. Suomen vierailluimman verkkosivun kävijävirrat varmistavat tuotteesi tulevan tutuksi koko kansalle, ja Verkkokauppa.fin kauppapaikka tuleekin olemaan osa Verkkokauppa.comia, yhtiö kirjoittaa.

Verkkokauppa.fi:n markkinapaikalle haki kesän aikana mukaan yli 150 yritystä.