Varustelekan Finnish Brutality järjestetään taas viikonloppuna

Rajua fyysistä ponnistelua ja epämiellyttävien olosuhteiden sietokykyä.

Alallaan Euroopan suurin verkkokauppa Varusteleka kertoo tänään järjestävänsä jo miltei perinteeksi muodostuneen Finnish Brutality 2021 -kilpailun 23.-24.10 Lopen ampumaradalla. Kaksipäiväinen ampumakilpailu toteutetaan yhdessä InRangeTV:n kanssa. 

Finnish Brutality, jossa vaaditaan hyvän ampumasuorituksen lisäksi kovaa fyysistä kuntoa, on järjestetty vuodesta 2018 lähtien. Sen sisartapahtuma Desert Brutality järjestetään Yhdysvalloissa Utahissa marraskuussa ja Varustelekan delegaatio on paikan päällä myös siellä.

Ilmoitus

Aiempien kilpailujen osanottajat ovat toivoneet jotain vieläkin rankempaa ja Varusteleka kirjoittaa, että tämän vuoden Finnish Brutality vastaa haasteisiin: lokakuinen sää ja huonot valo-olosuhteet, joiden lisäksi rasteihin on lisätty entistä vaikeampia olosuhteita.

Ensialkuun kilpailua oli suunniteltu talvisodan hengessä alkuvuodeksi, mutta pandemian takia se pidetään vasta nyt. Alkuvuodesta oli kuitenkin Etä-Brutality, johon osallistuttiin julkaisemalla video sosiaalisessa mediassa. Siihen osallistui toista sataa taisteluhenkistä kautta maailman.

Finnish Brutalityyn osallistuvat muun muassa InRange TV:n Karl Kasardan lisäksi yhdysvaltalainen Forgotten Weapons-kanavaa ylläpitävä Ian McCollum, slovenialainen Polecar Tactical-ryhmä sekä brittiläinen YouTube-kuuluisuus Bloke on the Range.

Kalustoa ja välineistöä kilpailuun tarjoavat ase- ja patruunanvalmistaja Sako, kuorma-autovalmistaja Sisu ja sotilasajoneuvoihin erikoistunut Mil-Safarit.

Armeijaylijäämän ja ulkoilun erikoisliike Varusteleka kertoo asiasta tiedotteessa.