Väritukku Oy sai uuden toimitusjohtajan

Jani Karotie Värisilmä-ketjun ohjaksiin elokuussa.

Jani on erittäin kokenut rauta- ja sisustuskaupan ammattilainen. Hänen johdollaan otamme ketjussa seuraavat kehitysaskeleet tarjoten parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen, Väritukku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Poikajärvi sanoo tiedotteessa.

Värisilmä-ketju kertoo samalla, että verkkokaupan myynti on kasvanut keskimäärin 80 prosenttia vuoden takaisesta. Samaten suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden ajanvaraukset verkossa ovat moninkertaistuneet. Verkossa etänä toteutettujen palveluiden osuus on myös kasvanut merkittävästi.

Ilmoitus

On hienoa päästä kehittämään asiakkaille ja kumppaneille aidosti lisäarvoa tuottavia palveluita yhdessä Väritukun organisaation sekä Värisilmä-kauppiaiden ja myymälöiden henkilökunnan kanssa, Jani Karotie toteaa.

Viimeisimpänä esimerkkinä on mahdollisuus ostaa sävytettyjä ulkomaaleja Värisilmän verkkokaupasta. Tällaista palvelua yksikään kilpailija Suomessa ei tarjoa, hän havainnollistaa.

Jani Karotie aloittaa tehtävässään 17.8.2020. Kesän yli Väritukku Oy:n väliaikaisena toimitusjohtajana toimii hallituksen varapuheenjohtaja Jouni Niemi.  Väritukun entinen toimitusjohtaja Ulla Pöllänen on aloittanut 15.6.2020 Etu Ry:n toimitusjohtajana, yhtiö kirjoittaa tiedotteessa.