Vaikkuttajat kohtaavat Helsingissä – Oatlyn luova johtaja John Schoolcraft PING Festivaliin

Schoolcraft puhuu paremman yhteiskunnan luomisesta, pelkän myymisen sijaan.

Ilmoitus

Yli 700 vaikuttajamarkkinoinnin tekijää ja päättäjää kokoontuu toukokuussa Helsinkiin Euroopan suurimpaan vaikuttajamarkkinoinnin tapahtumaan PING Festivaliin. Tapahtuman kansainvälisten puhujien joukkoon ovat vahvistuneet Oatlyn luova johtaja John Schoolcraft sekä ruotsalainen bloggaaja Ebba von Sydow.

Oatlyn menestystarinaa vahvasti tekemässä ollut yhdysvaltalainen Schoolcraft puhuu PING Festivalilla maailman muuttamisesta ja paremman yhteiskunnan luomisesta, pelkän myymisen sijaan. Hänet palkattiin Oatlylle muutoksentekijäksi ja visionääriksi. Hän lähti positioimaan Oatlya lifestyle-brändiksi ja myllerrys alkoi tuotteen pakkauksesta, joka alkoi toimia mainoksena.

- Olemme todella iloisia saatuamme mukaan ajankohtaisia puhujia ja brändejä, joilla on annettavaa kaikille osallistujillemme. Englanninkielisen keynote-ohjelman taso on todella kova läpi linjan ja mukana on tänä vuonna viisi huippupuhujaa. Heidän aiheensa ovat niitä, mihin tämän päivän markkinointipäättäjien tulisi kiinnittää huomiota - ja toisaalta vaikuttajakollegoille nämä tunnetut ja seuratut persoonat antavat inspiraatiota omaan työhön, PING Festivalin vetäjä Inna-Pirjetta Lahti sanoo.

Ruotsalainen Ebba von Sydow on toimittaja ja bloggaaja, tv-ohjelmien juontaja ja kirjailija - ja kuuluu maan tunnetuimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin. PING Festivalilla von Sydow puhuu henkilökohtaisen digitaalisen brändin rakentamisesta. Muut PING Festivalin kansainväliset keynote-puhujat ovat maailman johtaviin futuristeihin kuuluva Anne Lise Kjaer, brändistrategisti Nick Westergaard sekä Emilie Tabor,vaikuttajamarkkinointitoimisto IMA:n perustaja Hollannista.

Yli 200 huippuvaikuttajaa saman katon alla

PING Festival kokoaa saman katon alle lähes 300 somevaikuttajaa: tubettajia, bloggaajia, instagrammaajia, urheilijoita, artisteja ja B2B-vaikuttajia kaikilta eri toimialoilta. Heidän yhteistavoittavuutensa on yli 10 miljoonaa.

PING Festivalissa sisältö- ja digimarkkinoinnin ammattilaisilla on mahdollisuus tavata vaikuttajien huiput Suomesta ja maailmalta. Suomesta mukana ovat mm. Roni Bäck, Tuija Pehkonen, Mmiisas, Ronja Salmi, Satu Rämö, Jenni Häyrinen ja Hanna Gullichsen. Kansainvälisiä vaikuttajia paikalle on saapumassa peräti 50, heidän joukossaan muun muassa Influencers of Swedenin perustaja Linda Hörnfeldt, LCsKitchenin Veruska ja Bobo & Chichin Scott Herder.