Vaatekauppa Kekäle uskoo kivijalan vahvuuksiin verkosta ostamisen rinnalle

"Verkkokaupalla omat roolinsa."

Ilmoitus

Vaatekauppa Kekäle uskoo, että suomalaiset kuluttajat kaipaavat päätöstensä tueksi vanhaa kunnon palvelua kivijalan muodossa. Yritys palvellut tamperelaisia reilut neljäkymmentä vuotta samalla paikalla, mutta ensi maaliskuussa kaupunkikuvaan olennaisena osana kuuluva vaatekauppa siirtyy Keskustorin laidalta Koskikeskukseen. Samalla perheyhtiö tuo Tampereelle aiemmin Raisiossa ja pääkaupunkiseudulla lanseeraamansa myymäläkonseptin.

- Matkassa Sandbergin talosta on Tammerkosken toiselle puolelle viitisensataa metriä, mutta ajassa muutos on huomattavasti suurempi. Maailma ja ihmisten ostokäyttäytyminen ovat muuttuneet 1880-luvun ja tämän päivän välissä melkoisesti, toimitusjohtaja Joonas Kekäle sanoo.

Asiakaskokemuksen merkitys

Asiakaskokemuksen merkityksestä puhutaan kaupan alalla nyt ahkerasti joka puolella.

- Koko kaupan alaa uusiksi muokanneella verkkokaupalla on omat vahvuutensa ja roolinsa ainutkertaisen asiakaskokemuksen luomisessa – myös Kekäleen liiketoiminnassa. Kivijalalla on kuitenkin omat valttinsa, jotka tarjoavat aidosti lisäarvoa verkosta ostamiseen rinnalle.  Niin upea kuin kaupunginarkkitehti Caloniuksen suunnittelema uusrenesanssirakennus onkin, sen useampaan kerrokseen jakautuvat tilat edustavat omaa aikakauttaan. Tänä päivänä asiakkaat odottavat myymälässä asioinnin olevan selkeää, helppoa ja inspiroivaa. Koskikeskuksen uudet noin 1000 neliön tilat antavat meille tähän nyt entistä paremmat mahdollisuudet. Eivätkä ainoastaan tilojen ja valikoiman puolesta, vaan myös sujuvan saapumisen ja pysäköinnin näkökulmasta, Kekäle sanoo.

Aiempaa tietoisempia valintoja

Henkilökohtaisen palvelun arvoa kasvattaa osaltaan suomalaisten kulutustottumusten muutos. Erityisesti ruokakaupassa huomattu käänne näkyy myös vaaterekkien välissä – ihmiset eivät enää vain sano arvostavansa eettisyyttä, vaan tekevät aiempaa tietoisempia valintoja ostoksiensa suhteen.

-  Niin ympäristön kuin eurojenkin näkökulmasta paras valinta on vaate, jota käyttää mielellään ja joka kestää käytössä mahdollisimman pitkään. Oman tyylin, oikean istuvuuden, erilaisten materiaalien, asusteiden yhdisteltävyyden tai hoito-ohjeiden suhteen toivotaan ja myös kysytään ammattilaisen apua koko ajan enemmän. Meille osaava asiakaspalvelu on ollut toimintamme ydin koko kuusikymmentävuotisen historiamme, Kekäle kertoo.

Kekäleen Tampereen myymälän uuteen aikakauteen valmistautuminen alkaa nykyisissä tiloissa keskiviikkona 31. lokakuuta käynnistyvällä muuttomyynnillä. Koskikeskuksessa avajaisia vietetään maaliskuussa 2019.

Ilmoitus