Uusi verkkokauppa avaa yli 200 maalle pääsyn Afrikkaan

Yhteistyö kuljetusjätin kanssa.

Uusi verkkosivusto Marketplace Africa on asettanut tavoitteekseen olla afrikkalaisten myyjien ja muiden maanosien asiakkaiden tapaamispaikka. Sivusto on ainoastaan afrikkalaisten maiden myyjille, mutta mahdolliset asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti yli 220 maassa.

Ilmoitus

Projektin taustalla on toinen markkinapaikka nimeltä Mall for Africa. Kyseinen markkinapaikka toimii täysin päinvastoin eli afrikkalaisille asiakkaille, jotka haluavat tehdä ostoksia esimerkiksi amerikkalaisilta tai eurooppalaisilta yrityksiltä.

Tavoite: Myyntiä kaikkialle

Mall for Africa on lisäksi saanut mukaansa DHL:n. Näin ollen Marketplace Africalla on mahdollisuus toimittaa tuotteita kaikkiin niihin maihin – 220 kappaletta – joissa DHL:llä on jo toimintaa.

- Ihmiset ympäri maailman voivat ostaa afrikkalaista käsityötä verkosta, tämä on tavoitteena, Mall for African toimitusjohtaja Chris Folayan kertoo Power Retailille.

Sivustolla asiakkaat voivat valita ja ostaa tuotteita kuten laukkuja, vaatteita ja koruja, jotka kaikki on valmistettu Afrikassa. Tähän mennessä sivusto on ollut auki myyjille Nigeriasta, mutta luovan työn tekijät Keniasta ja Ruandasta pääsevät piakkoin markkinapaikalle tuotteineen. Pitkällä tähtäimellä tarkoituksena on, että koko maanosa on edustettuna Marketplace Africassa.