Uusi mobiilisovellus virtuaalisella työntekijällä hoitaa verkkokaupan

Ping ja Kit!

Maailmanlaajuinen verkkokauppa-alusta Shopify, jota 600 000 verkkokauppaa käyttää, on lanseerannut uuden mobiilisovelluksen, jonka he uskovat muuttavan verkkokauppiaiden toiminnan harjoittamista. Shopify Ping –sovelluksen tarkoituksena on, että voit hoitaa verkkokauppaasi mistä vain.

Ilmoitus

- Se on kaikki-yhdessä sovellus, joka antaa verkkokauppiaalle mahdollisuuden käyttää enemmän aikaa siihen mikä on tärkeintä – yrityksen johtamiseen taukoamatta sekä asiakassuhteiden vahvistamiseen, kertoo Shopifyn tuotejohtaja Michael Perry.

Ping kerää verkkokaupan kaikki sosiaaliset alustat yhteen sovellukseen, niin että verkkokauppiaan tarvitsee käydä vain yhdessä paikassa vastatakseen asiakkaiden lähettämiin kysymyksiin.

”Enemmän kuin chatsovellus”

Näin alussa yhdentyminen on aika vähäistä, sillä ainoastaan Facebook ja chattyökalu Chatkit on yhdistetty Pingiin. Suunnitelmat ovat tosin suuremmat ja uuden sovelluksen on määrä laajentua.

- Shopify Ping on enemmän kuin pelkkä chatsovellus. Toimintojen ja integroinnin kasvava lista tekee Pingistä uuden tavan yrittäjälle työskennellä missä vain ja helposti kasvattaa toimintaansa yhdestä paikasta.

 Kit on virtuaalinen työntekijä

Sovelluksessa on myös virtuaalinen työntekijä nimeltä Kit, joka auttaa useiden tehtävien parissa, kuten esimerkiksi Facebook- ja Instagram –mainosten tekemisessä.

- Haluatko parantaa tuotekuviasi? Kit voi hoitaa sen. Haluatko etsiä uusia tuotteita verkkokauppasi valikoimaan? Kit voi tehdä myös sen. Missä vain olet – kotona, ulkomailla tai liikenteessä – voit jutella Kitin kanssa Shopify Pingin kautta ja saada työt tehtyä, kerrotaan yrityksestä.

Shopifyn alustaa käyttäville Ping on ilmainen, ja on jo ladattavissa Apple App Storessa, mutta myös Android-versiota ollaan parhaillaan tekemässä.

Ilmoitus