Uusi johtaja – ”Johtajuusmallina on ollut alusta alkaen jaetun vastuun malli”

Ville Loppinen, 41, on valittu Columbia Roadin toiseksi Suomen liiketoiminnanjohtajaksi. Hän jakaa työtehtävät Eero Martelan kanssa.

Columbia Road toimii ilman toimitusjohtajaa. Sen sijaan sen johtajuusmallina on ollut alusta alkaen jaetun vastuun malli, jonka mukaan he ovat toimineet aina yrityksen perustamisesta alkaen. Ideana on, että henkilökohtaiset vahvuudet tulevat parhaiten esille ja samalla kaksikko toimii toinen toisensa sparrauskumppanina.

Loppinen on rekrytoitu yrityksen sisältä ja toiminut aiemmin yhtiön johtavana konsulttina. Ennen Columbia Roadille tuloaan vuonna 2017 hän on työskennellyt Elisalla ja Roger Studiossa.

Ilmoitus

Työssäni tärkeintä on ennen kaikkea auttaa ja tukea meidän ihmisiä kasvamaan ja oppimaan tiimeissä asiakkaamme liiketoimintatavoitteen tai -haasteen ympärillä. Samalla haluan pitää huolta siitä, että asiakkaillamme on parhaat mahdolliset asiantuntijat rakentamassa digitaalista kasvua. Loppujen lopuksi asiakkaidemme onnistuminen ja liiketoimintavaikutuksen aikaansaaminen mahdollistaa myös Columbia Roadin kasvun jatkumisen, Ville Loppinen sanoo tiedotteessa.

Eero Martela aloitti Columbia Roadilla vuonna 2016 ja General Managerina viime vuoden maaliskuussa.

Columbia Roadin vahvuus on alusta saakka ollut erinomainen tiimihenki – kaikilla on selkeä yhteinen tavoite, jota kohti mennään. Sisäistä kilpailua on vähän ja keskinäinen luottamus on korkealla. Haluan omalta osaltani vahvistaa tätä kehitystä yhdessä Ville Loppisen kanssa, josta on tullut myös hyvä ystävä Columbia Road -vuosien aikana, hän sanoo.