Uudistaa verkkokauppansa – siirtyy uudelle alustalle vielä tällä viikolla

Stockmann siirtää verkkokauppansa uudelle alustalle – kehitystyö jatkuu asiakkaiden kanssa.

Stockmann kertoo uudistavansa verkkokauppaansa ja siirtää sen vielä viikon aikana uudelle alustalle. Tämä tuo verkkokauppaan uusia ominaisuuksia heti kättelyyn ja tulevaisuudessa vielä lisää.

Yhtiö on valmistellut uudistusta jo pitkään yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, jotka ovat päässeet kertomaan omia odotuksiaan ja toiveitaan heti projektin alussa vuosi sitten. Tätä palautetta on käytetty pohjana uusien toimintojen ja sisällön suunnittelussa.

Ilmoitus

Stockmann kertoo edelleen, että kehitystyö jatkuu asiakkaiden kanssa aktiivisena myös tulevaisuudessa ja verkkokauppaa kehitetään heiltä tulevaan palautteeseen pohjautuen.

Ryhmä asiakkaitamme tutustui jo kehitysvaiheessa olevaan verkkokauppaan, ja saimme heiltä todella arvokkaita näkemyksiä työmme tueksi. Asiakkaidemme kommenttien myötä kasvatimme ymmärrystämme siitä, millaista palvelua asiakkaamme stockmann.comilta odottavat ja mistä he taas eivät niinkään ole kiinnostuneita. Yhteistyö ei suinkaan pääty tähän, vaan jatkamme kaupan kehittämistä yhdessä, Stockmannin verkkokaupasta vastaava Veronica Rinnelä kertoo.

 

”Palvelu ja Stockmann-fiilis myös verkkokauppaan”

Uudistus pitää sisällään paitsi tuoreen ulkonäön, myös sujuvamman käyttäjäkokemuksen. Verkkokaupasta löytyy yli 65 000 tuotteen haku ja tätä on helpotettu muun muassa ennakoivan haun ja tarkemman filtterin keinoin.

Loppuvuoden aikana Stockmannin verkkokauppaan lisätään myös tuotearvostelut, mikä on erityisesti ollut asiakkaiden toivelistalla. Samalla lisätään tuotetietojen määrää. Näiden tietojen lisääminen on jo aloitettu kauneudenhoitotuotteiden kohdalla.

Uudistettu verkkokauppa ja uusi alusta mahdollistavat henkilökohtaisemman ostokokemuksen rakentamisen.

Keräämme ahkerasti palautetta ja kehitämme verkkokauppaa niin, että siellä asioidessaan asiakkaamme saisivat tuntea tavarataloistamme tutun henkilökohtaisen palvelun ja Stockmann-fiiliksen. Lisäämme verkkokauppaan myös palveluelementtejä, joista Stockmann perinteisesti tunnetaan. Esimerkiksi joulun aikaan paketit voi tilata verkkokaupastamme lahjansaajan ovelle valmiiksi paketoituna, Rinnelä sanoo Stockmannin tiedotteessa.

Uudistettu verkkokauppa on käytettävissä myös mobiililaitteella.

Ilmoitus