Tuhannet tuotteet esille myös videoiden avulla

”Suomalaiset kuluttajat vaativat tasokkaampaa verkkoasiakaskokemusta ja voin ylpeänä todeta, että olemme ensimmäisten joukossa tässä kehityksessä.”

Verkkoapteekki Apomera.fi suunnittelee nousua terveystuotteiden johtavaksi verkkokaupaksi ja vision toteuttaminen vaatii muun muassa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomisen sekä valikoiman esiintuomisen mielenkiintoisella tavalla.

Apomera.fi lähtee nyt rakentamaan modernia asiakaskokemusta SaaS-palveluita tuottavan ruotsalaisen Phyronin kanssa. Yritys on luonut tekoälyyn perustuvan videojärjestelmän, jonka avulla Phryon automatisoi tuhansia tuotevideoita Apomeran tuotteista. Videoita voi käyttää verkkokaupan lisäksi sosiaalisessa mediassa.

Ilmoitus

Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä apomera.fi:n kanssa. Yhdessä pystymme luomaan asiakaskokemuksen, joka pystyy vastaamaan nykypäivän tarpeita. Samaan aikaan kasvatamme tietoisuutta apomera.fi:stä ja yritys voi toimia johtavana esimerkkinä suomalaisessa verkkokaupankäynnissä, Phyronin Customer Success Manager Sofia Andersson sanoo tiedotteessa.

Videoissa verkkokaupan tuotteet on sijoitettuna 3D-ympäristöön ja se luo kokonaisvaltaisen kuvan tuotevalikoimasta.

Me haluamme ilmaista mistä apomera.fi:ssä on kyse muutamassa sekunnissa. Samaan aikaan pystymme näyttämään jokaisen tuotteen viehättävällä, uudenlaisella ja silmiinpistävällä tavalla. Suomalaiset kuluttajat vaativat tasokkaampaa verkkoasiakaskokemusta ja voin ylpeänä todeta, että olemme ensimmäisten joukossa tässä kehityksessä, Apomera.fi:n toimitusjohtaja Pekka Ketonen sanoo.