Tori.fi kielsi koronaan liittyvien tuotteiden oston ja myynnin

Korona on vauhdittanut käsidesien ja hengityssuojien myyntiä ja kysyntää.

Tori.fi ilmoittaa kuitenkin seuraavansa ruotsalaisen ja norjalaisen sisarsivustojensa esimerkkiä ja kieltää koronavirukseen liittyvien tuotteiden myynnin ja ostamisen kauppapaikassaan. Se käsittää muun muassa desifiointiaineet ja suojat.

Nämä ilmoitukset ovat nyt kiellettyjä, koska emme halua millään tavalla levittää pelkoa haavoittuvaisessa tilanteessa olevien ihmisten keskuudessa. Toinen syy ratkaisullemme on estää myyjiä, jotka tavoittelevat hyötyä koronaan liittyvien terveystuotteiden hinnoissa, Tori.fi:n tuotejohtaja Luis Orozco sanoo tänään julkaistussa tiedotteessa.

Ilmoitus

Tori.fi:n linjaus koskee myös ilmoituksia, joissa luvataan suojata tai estää viruksen tartuntaa tai leviämistä.

Tuotteet, joihin uudet linjaukset vaikuttavat, voivat vaihdella maittain paikallisen politiikan mukaan, mutta ne käsittävät esimerkiksi terveydenhoitoalalla käytettävät kasvosuojat, teolliset kasvosuojat ja desinfiointiaineet, kuten esimerkiksi antibakteeriset nesteet, Tori.fi kirjoittaa sivustollaan.

Tori.fi:n Laura Kuusela kertoo Ehandelille, että edellä mainituun kategoriaan liittyviä ilmoituksia oli sivustolla joitakin kymmeniä, jotka kaikki on nyt poistettu. Hän kertoo niin ikään, että uusia vastaavia ilmoituksia ei enää julkaista.