Tokmannin Mäntän myymälä laajentui täyden valikoiman ruokakaupaksi

”Myymälästä saa nyt kaiken tarvittavan illallistarpeista remonttivälineisiin”.

Tokmanni kertoo tänään uudistaneensa Mäntän myymälän uusimman, helppoa ja nopeaa ostamista korostavan myymäläkonseptin mukaiseksi. Mäntän myymälässä on nyt iso elintarvikeosasto, josta löytyy kaikkea tuoreista hedelmistä pakasteisiin. Elintarvikeosastolta löytyy yli 6000 tuotetta.

Olemme saaneet paitsi runsaasti lisää tuotetarjontaa, myös esimerkiksi uusia opasteita ja toivottua lisätilaa sekä elintarvikeosastollemme että puutarhamyymälämme ja niissä kasvaneiden tuotevalikoimiemme esittelylle. Uudistusten ansiosta voimme toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi entistäkin mukavammille ostoksille, Mäntän Tokmannin myymäläpäällikkö Mia Vuokko kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Uudistetussa myymälässä on myös isompi puutarhaosasto ja kuivaelintarvikkeita, juomia sekä lemmikkituotteita sisältävää elintarvikeosastoa on laajennettu yli 2000 uudella tuotteella.

Tarjolla on erilaisia herkkuja myös monilta kotimaisilta lähi- ja pientuottajilta, kuten Pirjon Pakarilta, Edun Herkkukeitaalta, Vilenin Leipomolta, Tampereen Lihajalosteelta sekä Max-Peruna H. Renttolta, Mia Vuokko sanoo ja jatkaa:

Uudistunut valikoimamme on herättänyt jo nyt ilahduttavan paljon mielenkiintoa asiakkaissamme. Ruokakaupaksi laajentumisen myötä helpotamme mänttä-vilppulalaisten ja muiden paikkakunnalla asioivien arkea, sillä voimme tarjota ostettavaa illallistarpeista remonttivälineisiin helposti yhden ja saman Tokmanni-katon alta.

Mäntän myymälässä on oma paistopiste, jossa valmistuu esimerkiksi patonkeja ja valikoimaan kuuluu jonkin verran take away-ruokia.

 

"Energiapihejä kylmälaitteita ja uusiutuvaa sähköä"

Tokmanni on jo pitkään raportoinut kestävän kehityksen tavoitteistaan ja myös Mäntän myymälässä huomio on kiinnitetty esimerkiksi hävikkiruokaan ja energiatehokkuuteen. Ketjun myymälöistä voi esimerkiksi ostaa vanhenemassa olevia elintarvikkeita puoleen hintaan kaksi tunta ennen myymälöiden sulkemista.

Myymälästä löytyy niin ikään kierrätyspiste pienelektroniikkaromulle.

Muun muassa kylmälaitteita sisältävässä ruokakaupassa on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota energiatehokkuuteen. Me Tokmannilla ostamme toimipisteisimme energiapihejä kylmälaitteita ja vain uusiutuvaa sähköä, Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen kertoo.

Ilmoitus

Kooltaan 3200 neliön myymälän avajaisia vietetään 21.-24.10 välisenä aikana. Laajennettu myymälä työllistää 5 uutta henkilöä ja kaikkiaan siellä työskentelee 20 tokmannilaista.

Tokmannilla on 18 myymälää, joiden valikoimaan kuuluu myös elintarvikkeita.