Tokmanni laajentaa Kuusamossa

Valikoimaan tulee tuhansia tuotteita lisää.

Tokmanni kertoo laajentavansa Kuusamon tavarataloa noin 500 neliömetrillä ottamalla käyttöönsä myös myymälän viereisen liiketilan. Samalla myymälä remontoidaan vastaamaan Tokmannin uusinta myymäläkonseptia. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Tokmanni aloittaa Kuusamon myymälän, joka on kooltaan noin 4000 neliömetriä, laajennustyöt vuoden alussa ja uudistuksen on määrä valmistua talven aikana. 

Ilmoitus

Olemme saaneet asiakkailtamme Kuusamossa toiveita nykyistäkin laajemmista valikoimista. Myymäläuudistuksen myötä laajenevan valikoiman avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin. Lisäksi uusi myymäläkonsepti tekee asioinnista entistäkin helpompaa ja mielenkiintoisempaa, Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen kertoo.

Kuusamon Tokmanni-myymälä tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen valikoiman erityisesti kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin, sisustukseen, siivoukseen, pukeutumiseen, vapaa-aikaan, puutarhaan, kodintekniikkaan, kodin kunnossapitoon ja eri sesonkeihin liittyviä tuotteita sekä kuivaelintarvikkeita tokmannimaiseen tapaan erittäin halvoin hinnoin. Lisäksi Kuusamon myymälän laajaan valikoimaan kuuluu myös kylpypaljut, peräkärryt ja venetrailerit sekä peräkärryjen vuokraus, halpaketju kirjoittaa.

Tokmannilla suunnitelmissa on yli 220 myymälän ketju Suomessa. Tällä hetkellä yhtiöllä on 196 myymälää kautta maan.