TikTok avaa onlineravintolan – viraalia ruokaa

Tulot menevät inspiraattoreille.

TikTok on valloittanut maailman sosiaalisella verkostollaan ja viraaleilla videoilla. Nyt he ottavat loikan todelliseen maailmaan ja avaavat ensimmäisen oman ravintolaketjun. Ja mitä he sitten tarjoilevat, saatat ajatella? Suosittuja ruokia, jotka ovat kuumia sosiaalisessa verkostossa. Esimerkkinä TikTok-pasta, jossa on fetajuustoa. Tämän useimmat kanavaa seuraavista ovat jo nähneet. Tai miksi ei friteerattua pastaa dipillä?

Nämä viraalit ateriat voi tilata onlinella USA:ssa ensi vuoden maaliskuusta alkaen. Kaikkiaan 300 paikkaa maassa saavat pääsyn TikTok-ravintolaan heti alusta alkaen ja suuremmassa mittakaavassa aina 1000 ravintolaan saakka on todellisuutta ensi vuoden lopulla.

Ilmoitus

Lanseeraus tapahtuu yhdessä Virtual Dining Conseptin kanssa. He ovat jo aikaisemmin olleet lanseeraamassa MrBeast-hampurilaista, jonka on luonut Youtubettaja MrBeast

Virtual Dining Conseptilla on satoja keittiöitä valmiina laittamaan erilaisia ruokia ja siten he voivat nopeasti avata digitaalisia ravintolaketjuja eri tuotemerkeille ja vaikuttajille. Ruuat kuljetetaan asiakkaan kotiin.

Panostus kulkee nimellä TikTok Kitchen ja TikTok lupaa antaa tuloja takaisin myös ruokalajien luojille, jotka ovat olleet inspiroimassa ruokalistaa.

Tulot TikTok Kitchenin myynnistä menevät niiden luojien tukemiseen ja jotta voimme kannustaa ja auttaa muita ilmaisemaan itsenään alustalla TikTokin tehtävän mukaisesti luovuudessa ja antaa käyttäjille iloa, TikTok sanoo julkilausumassa Tech Crunchille.