Teknikmagasinet löysi mahdollisen ostajaehdokkaan

"Haluaa estää huhujen leviämisen."

Teknikmagasinet meni konkurssiin keskiviikkona. Yhtiö syöksyi konkurssiin, kun mahdolliset ostajaehdokkaat eivät halunneet ostaa yritystä, joka oli jo saneerauksessa.

Perjantaina Ambia Trading Group, joka omistaa muun muassa Applen jälleenmyyntiketjun Digital Innin kertoi, että neuvottelut Teknikmagasinetin konkurssipesän hoitajan kanssa on aloitettu. Yritys suunnittelee joko koko yrityksen tai osan sen toiminnoista ostamista. Näin raportoi Computer Sweden.

Ilmoitus

- Johtavatko neuvottelut sitovaan sopimukseen, mitkä Teknikmagasinetin osat mahdollinen yritysosto käsittäisi, millainen ostohinta ja millaiset maksuehdot sekä aikasuunitelma mahdolliseen ostoon ovat asioita, jotka ovat ajankohtaisia neuvotteluissa konkurssipesän hoitajan kanssa eikä niistä voi sanoa mitään, Ambia Trading Group kirjoitti lehdistötiedotteessa.

Ambia päätti kertoa neuvottelujen alkamisesta aikaisesta ajankohdasta huolimatta sen vuoksi, että Teknikmagasinetin konkurssi on huomioitu laajalti mediassa.

Ambia tulee due diligencen yhteydessä olemaan yhteydessä monien henkilöiden kanssa, jotka ovat tekemisissä Teknikmagasinetin kanssa ja haluaa näin välttää huhujen leviämisen koskien heidän osallistumistaan neuvotteluihin.

Teknikmagasinetillä on 16 liikettä Suomessa ja kaiken kaikkiaan 135 liikettä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Teknikmagasinet oli yrityssaneerauksessa kesäkuusta 2019 alkaen ja hakeutui konkurssiin viime viikolla.