Tässä se on – vuoden paras kauppa

Jimm´s PC-Store äänestettiin parhaaksi kaupaksi Hintaoppaan äänestyksessä.

Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden paras kauppa 2020-kilpailun. Kategoriavoittajat valittiin seitsemässä eri sarjassa, mutta ylitse muiden nousi turkulainen Jimm´s PC-Store.

Äänestys toimi niin, että jätti arvostelun valitsemalleen kaupalle. Kilpailuaikana arvosteluja kertyi tuhansia.

Ilmoitus

Suurimman äänimäärän ja parhaan arvosanojen keskiarvon sai viime vuonna tietokone- ja puhelinkategorian voittanut Jimm´s PC-Store, joka myy siis, kuten kaikki jo tietävät, tietotekniikkaa, komponentteja ja viihde-elektroniikkaa.

Uskon, että menestyksemme salaisuus on 24/7 auki oleva, asiakkaat oikeasti tunteva asiakaspalvelu sekä nopeat ja oikea-aikaiset toimitukset, joiden parantamiseksi olemme tehneet myös teknisiä parannuksia. Meneillään oleva tilikausi on sujunut 20 prosentin kasvussa ja olemme palkanneet neljä uutta vakituista työntekijää, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen toteaa Hintaoppaan tiedotteessa.

Vuoden paras kauppa-tittelin lisäksi Jimm´s PC-Store vei voiton kotiin myös sarjassa pelit- ja pelikonsolit.

 

Muut menestyjät

Audio ja videosarjan sekä koti- ja kodinkoneet sarjan voitti tänä vuonna Gigantti. Lastentarvikkeet ja lelut-kategoriassa sekä tietokoneet ja puhelimet -sarjassa voitto meni Verkkokauppa.comille. Kauneus-kategoriassa omaa luokkaansa oli Cocopanda.

Arvosteluja tarkastellessa huomaa, että kuluttajat nostivat ensiarvoisen tärkeiksi asioiksi tuotteen nopean toimituksen, asiakaspalvelun, valikoiman sekä tietysti hinnat. Näiden tekijöiden balanssi on Jimm’s PC-Storella kohdallaan ja asiakaskokemukset ovat olleet kokonaisuudessaan erinomaisia. On myös hienoa auttaa äänestyksen tuloksena kotimaan vähävaraisia, erityisesti tällaisena vuonna, Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett sanoo.

Hintaopas keräsi annetuilla äänillä apua vähävaraisille ja lahjoittaa 5000 euroa Pelastusarmeijan Joulupata-keräykseen.

Jo perinteeksi muodostunut Hintaoppaan hyväntahdon kampanja on tuonut paitsi apua kotimaan vähävaraisille myös näkyvyyttä Joulupata-keräykselle. Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina avun tarvitsijoille, erityisesti lapsiperheille. Olemme todella iloisia yhteistyöstä ja kiitämme lämpimästi Hintaopasta ja äänestäjiä sekä toivotamme oikein hyvää joulua kaikille, Pelastusarmeijan markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Anne Fredriksson kertoo Hintaoppaan tiedotteessa.

Ilmoitus

Kilpailun äänestysaika oli 2.–30.11.2020. Kaikki kilpailuaikana lähetetyt kauppa-arvostelut laskettiin mukaan, ja voittaja valittiin sekä arvosteluiden määrän että arvosanojen keskiarvon perusteella.

 

***

 

Kategorioiden voittajat ovat:

  • Tietokoneet & puhelimet: Verkkokauppa.com
  • Audio & video: Gigantti
  • Koti & kodinkoneet: Gigantti
  • Pelit & pelikonsolit: Jimm’s PC-Store
  • Kauneus: Cocopanda
  • Lastentarvikkeet & lelut: Verkkokauppa.com