”Tämä sopimus on meille merkittävä avaus suurten yritysasiakkuuksien saralla”

Posti ja Verkkokauppa.com solmivat IT-päätelaitteita koskevan puitesopimuksen.

Sopimuksen myötä Posti tulee tilaamaan verkkokauppiaalta satoja IT-päätelaitteita henkilöstönsä tarpeisiin vuosittain.

Verkkokauppa.com pystyy isona ja luotettavana toimijana pitämään valikoimansa ajan tasalla ja hinnoittelun Postille kilpailukykyisenä, tuotteiden nopeat saatavuudet olivat myös yksi avaintekijä sopimuksen syntymisessä, Postin hankintapäällikkö Pasi Rintamaa sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

IT-laitteet tulevat henkilökunnan käyttöön Postin eri toimintamaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

Tämä sopimus on meille merkittävä avaus suurten yritysasiakkuuksien saralla, onhan kyseessä maan johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys, Verkkokauppa.comin B2B-myyntijohtaja Lari Hevonoja kommentoi ja jatkaa:

Meillä on paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä jo asiakkaina, mutta kasvavana yhtiönä tahtotilamme on olla varteenotettava IT-laitetoimittaja myös isoille, Postin kaltaisille suuryrityksille.

Sopimuksen arvioitu vaikutus Verkkokauppa.comin liikevaihtoon on toista miljoonaa euroa. Verkkokauppa.comin mukaan kyseessä on tärkeä virstanpylväs yhtiön B2B-liiketoiminnan kasvutavoitteiden kannalta.

Asiasta kertoi Verkkokauppa.com lehdistötiedotteessa viime viikolla.