Swarovskin kristallit koristavat hoitosukkia – ”Ei hoitosukkien tarvitse olla rumia ja tylsiä”

"Sukat voivat olla käyttäjänsä näköiset."

Terveydehultotuotteita netissäkin myyvä Mediteam on julkaissut päivitetyn hoitosukkavalikoiman. Yritys markkinoi nyt lääkinnällisiä hoitosukkia, jotka esimerkiksi ovat koristettuja Swarovskin kristalleilla.

Ilmoitus

- Kaikkia sukkia saa nyt monissa eri väreissä, kuvioissa ja voipa sukkiin valita koristeeksi jopa Swarovskin kristalleja.  Moni asiakas on yllättynyt ja ilahtunut, kun kuulee eri vaihtoehdoista. Ei hoitosukkien tarvitse olla rumia ja tylsiä, vaan ne voivat olla käyttäjänsä näköiset, kertoo Mediteamin toimitusjohtaja Raija Kanniainen tiedotteessa.

Vuonna 1985 perustetun Mediteamin valikoimaan kuuluu maailman johtavimman kompressiotuotevalmistajan medin lääkkinnälliset hoitosukat ja -hihat.  Yrityksen tiedotteen mukaan Medin sukat ovat kestäviä ja ne tuntuvat käytössä miellyttäviltä ihoystävällisen materiaalin ansiosta. Miehille ja naisille löytyy myös omia malleja ja monet yksityiskohdat voi valita mieltymyksensä mukaan. Mikäli asiakkaalle ei löydy laajasta kokovalikoimasta sopivaa sukkaa, hänelle valmistetaan mittojen mukaiset, yksilölliset sukat.

- Jokaiselle asiakkaalle löytyy oikean kokoiset ja malliset sukat, Kanniainen sanoo.

Lääkinnällisiä hoitosukkia tarvitaan laskimovajaatoiminnan, siitä johtuvan turvotuksen hoitoon sekä esimerkiksi suonikohjuoperaatioiden jälkihoitoon. Sukat tulee valita aina ammattilaisen johdolla, oikean hoitotuloksen ja asiakkaan terveyden varmistamiseksi.

- Hoitosukkien hankkiminen Mediteamilta on vaivatonta. Jälleenmyyjämme ottaa asiakkaalta tarvittavat mitat, valitsee yhdessä asiakkaan kanssa mittojen mukaiset sukat sekä opastaa niiden pukemisessa. Palvelu on laajasti saatavilla, sillä jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen. Lähimmän sukkien myyntipisteen voi tarkistaa Mediteamin verkkosivuilta löytyvän karttapalvelun avulla, valottaa Kanniainen.