Suomi24 avasi nettialevertailun

”Tarjoushaukat voivat löytää netin parhaat alennusmyynnit yhdestä paikasta.”

Suomi24:n mukaan yli puolet suomalaisista vierailee foorumin keskusteluista ja etsii sieltä tietoa ja käyttökokemuksia eri tuotteista.

Oli luonnollista lähteä tarjoamaan palvelua, johon olemme koonneet kaikki ajankohtaiset alennukset eri verkkokaupoista suoraan kuluttajille. Lähdemme liikkeelle vaatekaupoista ja kodintarvikkeista. Tavoitteenamme on laajentaa myös muihin verkkokauppoihin, palvelun omistavan City Digital Groupin toimitusjohtaja Ilkka O. Lavas kertoo yhtiön tiedotteessa.

Ilmoitus

Nettialet24 -palveluun on koottu yhteen suosituimpien vaate- ja kodintarvikekauppojen valikoima ja parhaat alennukset.

Alkuvuoden ajan valmistelemamme Nettialet24-palvelu tuo nyt vaate- ja kodintarvikeverkkokaupan tarjoukset kootusti suomalaisille kuluttajille. Uskomme verkkokauppamarkkinan jatkuvaan kasvuun myös tulevaisuudessa, sarjayrittäjä Lavas sanoo.

Suomi24 kertoo edelleen, että tilastojen mukaan kevään kysytyimpiä tuotteita nettivaatekaupoissa ovat tennarit, urheiluvaatteet, lasten ulkohaalarit, takit, hupparit ja mekot. Kodintuotteista puutarhakalusteet sekä grillit ovat tämän hetken haetuimpia tuotteita. Valaisimet, tuolit, pöydät sekä säilytysratkaisut ovat ikisuosikkeja.