Suomessa avataan ensimmäinen 24/7-rakennustarvikeliike

STARK avaa vuorokauden ympäri auki olevan liikkeen Vantaan Petikkoon.

Rakennusalalla monet urakat painetaan yötä-päivää. Stark Group vastaa nyt ammattirakentajien tarpeisiin avaamalla Nonstop-nimeä kantavan liikkeen pääkaupunkiseudulle.

– Työelämä ja koko yhteiskunta ovat Suomessakin muuttuneet luonteeltaan yhä enemmän ympärivuorokautisiksi. Ilmiö näkyy myös rakennusalalla. Rakennustarvikeliikkeen palvelujen on kehityttävä asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukana. Haluamme tarjota mahdollisimman hyvää palvelua ammattirakentajille, ja aina avoinna oleva myymälä täydentää erinomaisesti palvelupalettiamme, Stark Suomi Oy:n toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo yhtiön tiedotteessa.

Ilmoitus

Uuden Nonstop myymälän valikoima on suunniteltu harkiten ja se vastaa erityisesti korjausrakentamisen tarpeisiin.

– Uusi 24/7 auki oleva myymälä täydentää hyvin Starkin ympärivuorokautista palveluvalikoimaa. Vantaan Nonstop-myymälän lisäksi valtakunnallinen myyntipalvelumme on asiakkaille aina avoinna, Päiväniemi lisää.

Vastaavanlaisen konsepti löytyy myös Tanskasta. Pohjoismainen Stark Group on jo aiemmin avannut STARK-Rent konevuokraamon Turkuun ja Stark on Suomen ainoa rakennustarvikeketju, jossa koneet voi myös vuokrata myymälöistä.

Stark Group toimii viidessä eri maassa ja sen liikevaihto on 4,3 miljardia euroa.