Suomalaista hengityslaitetta kaupatan kiinalaisille – ”satojen miljoonien arvoinen business”

Myydään myös Saksan Amazonissa.

Ilmoitus

Suomalainen hengityslaitetta valmistava ja myyvä WellO2 kertoo tiedotteessa tähtäävänsä Kiinan markkinoille. Kiinassa Taizhoun Medical Expossa viime viikolla esitelty suomalainen hengitysterveyttä parantava innovaatio keräsi paikallisten jakelijoiden ja sijoittajien huomion. Hengitysongelmat piinavat satoja miljoonia kiinalaisia päivittäin, eikä ongelmiin ole tehokasta lääkkeetöntä hoitoa.

Vastikään julkistettu Pekingin yliopiston tutkimus nostaa asian vakavuuden esille. Tutkimuksen mukaan ilmansaasteiden aiheuttamilla hengitysongelmilla on merkittävä elämänlaatua heikentävä vaikutus.

- Laadukkaille suomalaisille innovaatiolle on kova kysyntä. WellO2:n kaltainen tuote voi olla satojen miljoonien arvoinen business Kiinassa, kommentoi Ph.D, JingJing Zu, Founding President of China Healthcare Investment Associations lehdistötiedotteessa.

Hän johtaa tiimiä, jonka tehtävänä on edistää kansainvälisten innovaatioiden rahoitusta ja pääsyä Kiinan markkinoille.

Patentoitu innovaatio

WellO2 on Hapella Oy:n valmistama ja markkinoima suomalaisen keksijän Aulis Kärkkäisen kehittämä kansainvälisesti patentoitu innovaatio, joka nostaa hengityskapasiteettia, puhdistaa keuhkoja ja siten auttaa monia hengitysongelmaisia. Keksintö syntyi keksijän omasta tarpeesta hoitaa omaa vakavaa hengitysongelmaansa, johon ei muuten enää tuntunut löytyvän riittävää helpotusta.

Prototyyppien ja pitkän testaamisen jälkeen kehitettiin nykyinen kansanvälisesti patentoitu laite. WellO2 hyödyttää eritysesti hengitysongelmista ja huonosta ilmanlaadusta kärsiviä sekä niitä, jotka haluavat nostaa suorituskykyään hengityskapasiteetin harjoittamisen avulla. Suomen hiihtomaajoukkueen hiihtäjät käyttävät WellO2:sta harjoittelussaan.

WellO2:sta on myyty Suomessa jo yli 10 000 kappaletta ja palaute sekä kuluttajilta ja lääkäreiltä on yrityksen mukaan ollut positiivista. Laite lanseerattiin loppuvuodesta 2016 ja sitä myyvät Suomessa apteekit, Euronics-myymälät, Gigantin verkkokauppa, Unikulma ja hyvinvarustetut urheiluvälinekaupat sekä fysioterapiayritykset. Saksankielisillä alueilla laitetta myy Amazon.com-verkkokauppa.

Ilmoitus