”Suomalaiset matkustavat pohjoismaalaisista eniten” – Matkalaukut.fi lanseerattiin Suomeen

Ruotsalaisyritys lähtee luottavaisin mielin Suomen markkinoille.

 

Ilmoitus

Mattias Strömberg ja Petter Werner ryhtyivät verkkokauppiaiksi kuin sattuman kaupalla. He pistivät tuumasta toimeen, kun uuden laukun hankita osoittautui odotettua hankalammaksi ja heidän verkkokauppansa resväskor.se sai päivänvalonsa viime vuonna. Nyt osoitteena on Suomi ja sivusto suomalaisasiakkaille avattiin äskettäin.

Matkalaukut.fi –sivuston takana oleva yritys takoi 5,3 miljoonan Ruotsin kruunun liikevaihdon heti ensimmäisenä vuonna. Voittoa herui reilut 100 000 Ruotsin kruunua.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana yritys on yltänyt 1,4 miljoonan kruunun liikevaihtoon kuukausittain.

 

Suomalaiset matkustavat paljon

Yritys on juuri lanseerannut myös Suomessa ja avannut sivustonsa matkalaukut.fi. Mukaan remmiin on otettu myös Suomen markkinoista vastaava Alisa Jaakonaho.

- Suomessa on todella jännittävät markkinat! Suomalaiset matkustavat pohjoismaalaisista eniten ja olemme sitä mieltä, että kilpailu alallamme verkkomyynnin osalta ei ole kovin suurta Suomessa. Voimme myös toimittaa Suomeen nopeasti, mikä on meille tärkeää ja olemme vakuuttuneita, että valikoimamme puhuttelee Suomen markkinoilla, Matkalaukut.fi:n toimitusjohtaja ja perustaja Mattias Strömberg sanoo.

Strömberg toivoo Suomessa samaa myönteistä kasvua mitä se on ollut Ruotsissa.

- Toivomme, että myyntimme seuraa samaa kehitystä kuin Ruotsissa. Sitten haluamme tietysti tarjota suomalaisille markkinoille suuren valikoiman matkalaukkuja ja saman ystävällisen asiakaspalvelun, jonka eteen teemme kivenkovaan töitä joka päivä.

Ilmoitus

 

Entä seuraavaksi?

Mattias Strömbergillä on selvät visiot tulevaisuutta koskien.

- Jos lanseeraus Suomessa onnistuu, niin olemme rakentaneet mallin voidaksemme lähteä myös Tanskan ja Norjan markkinoille, mikä on luonnollisesti pitkän linjan tavoitteemme. Suunnitelmissa on myös muutto suurempaan varastotilaan jo vuonna 2020, hän sanoo.