Suomalainen vaatekauppasovellus Zadaa sai 2,3 miljoonan euron rahoituksen – laajentaa Saksaaan, Ranskaan ja Englantiin

Vuoden 2018 myyntiennuste palvelussa on 10 miljoonaa euroa.

Ilmoitus

Muotimarkkinasovellus Zadaa sai 2,3 miljoonan euron sijoituksen laajentaakseen liiketoimintansa vuonna 2018 useaan Euroopan maahan. Zadaa-sovellus toimii tällä hetkellä Suomessa ja Tanskassa, mutta laajentaa toimintaansa Saksaan jo tässä kuussa. Syksyllä sovellus toimii myös Ranskassa ja Iso-Britanniassa. Sovelluksella on yli 200 00 käyttäjää, ja vuoden 2018 myyntiennuste palvelussa on 10 miljoonaa euroa.

"Saksa meille tärkeä maa"

Ensi kuussa Saksan markkinoille laajentuva Zadaa odottaa uuden maan myötä suurta kasvua. Zadaan toimitusjohtaja ja perustaja Iiro Kormi kommentoi asiaa lehdistötedotteessa:

- Saksa on meille tärkeä maa. Euroopasta ei löydy näin pitkälle kehittynyttä palvelua käytetylle muodille.

Rahoituskierroksen johti suurimpana sijoittajana Superhero Capital. Rahoituskierroksen järjestänyt taho Springvest (aiemmalta nimeltään Kansalaisrahoitus) on suurin joukkorahoitustoimija Suomessa. Se on toteuttanut vuodesta 2012 alkaen 39 rahoituskierrosta ja kerännyt rahaa 61 miljoonaa euroa.

- Startupit kasvavat ja laajentavat toimintaansa nopeasti,  kommentoi Springvestin toimitusjohtaja Terhi Vapola. On ilo auttaa ja olla mukana viemässä suomalaisia menestystarinoina ulkomaille.

Kormi valittiin aiemmin tänä vuonna myös Forbesin uusimmille 30 under 30 -listalle, jonne amerikkalainen talousmedia Forbes listaa vuosittain eri alojen nuoria innovaattoreita ja vaikuttajia.

 

Ilmoitus