Sulkee verkkokauppansa Black Fridayna

Globe Hope kampanjoi Älä osta mitään-päivän hengessä – ideana on viettää vuorokausi ilman tavaraa.

Black Friday lähestyy. Toisia se viehittää, osa vihaa koko päivää. Samaan aikaan Black Fridayn (27.11) kanssa vietetään myös vähemmän tunnettua, mutta kansainvälistä kulutuskriittistä Älä osta mitään päivää. Yksi siihen osallistuvista on muun muassa suomalainen, asusteita ja laukkuja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista sekä luonnonkosmetiikkaa pohjoismaisista raaka-aineista valmistava Globe Hope. Lisäksi yritys osallistuu saman viikon maanantaina järjestettävään Cirkular Monday-kampanjaan.

Kampanjan tarkoituksena on ennen kaikkea haastaa jokainen miettimään omia ostotapoja, ostopäätöksen tekoa ja impulsiivista ostamista. Kampanja kannustaa pyrkimään kohti ekologisten tavaroiden ja palveluiden käyttöä, yhtiö kirjoittaa tiedotteessa.

Ilmoitus

Älä osta mitään päivän hengessä Globe Hope sulkee verkkokauppansa Black Fridayn ajaksi.

Tämä kampanja ei ole yksi muiden joukossa. Ei yksi päivä vuodessa. Ei vain hetki pysähtyä miettimään. Muutos kulutustottumuksissa on prosessi, joka vaatii omistautumista ja pitkäjänteisyyttä vuoden jokaisena päivänä. Me olemme valmiita tähän haasteeseen, oletko sinä?