Stadium-konsernin tupla-avaus Seinäjoella

Seinäjoelle avattiin tänään sekä Stadium että Stadium Outlet.

Uudet liikkeet sijaitsevat noin sadan metrin päässä toisistaan ja työllistävät yhdessä noin 30 henkilöä.

- Meillä on menossa positiivinen kehitys ja kasvamme kaikilla markkinapaikoillamme Suomessa. Tuntuu todella hyvältä avata kaksi liikettä samalla kertaa. Se osoittaa kokonaiskykymme yrityksenä, Stadium Outletin General Manager Daniel Löfkvist kertoo.

Ilmoitus

Stadium Outletilla on Seinäjoen jälkeen yhteensä 13 liikettä Suomen markkinoilla. Vähän aikaa sitten konsepti avasi liikkeen Norjassa ja jo ensi viikolla Norjan markkinoilla avautuu toinen liike. Päivää myöhemmin Stadium Outletin kokonaisuudessaan 58. liike avataan Ruotsin Trollhättanissa.

 

Stadium sadan metrin päässä

Ideaparkin ostoskeskuksessa sadan metrin päässä Stadium Outletista avautui samalla iskulla myös Stadium-liike. Liikkeiden yhteinen myyntitila on lähes 1100 neliömetriä.

- Stadiumilla menee hyvin suomalaisilla markkinoilla ja saamme markkinaosuuksia. Avaamisen jälkeen Suomessa on 32 Stadium-liiketta ja yksi Stadium Ski-liike. On ainutlaatuista, että avaamme sekä Stadium että Stadium Outletin samaan aikaan, Stadiumin General Manager Magnus Wåhlander kertoo yrityksen tänään lähettämässä tiedotteessa.

Stadium, Stadium Outlet ja Sneakers Point omistavat yhteensä 180 liiketta Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Konserniin kuuluu niinikään Ruotsin suurin urheilu- ja elämysleirikeskus Stadium Sports Camp, joka aktivoi vuosittain noin 8000 kävijää. Vuosien 2017/2018 liikevaihto oli miltei kuusi miljardia Ruotsin kruunua.