Sportamore räjäytti miljardin kruunun rajan viime vuonna

”Osoittaa, että mallissamme on voimaa.”

Sportamore varoitti viimeisen vuosineljänneksen tuloksesta ja se jäi kuin jäikin vaisuksi. Myynti putosi edellisvuoden 313 miljoonasta Ruotsin kruunusta 308 miljoonaan vuonna 2019. Yhtiö ylitti kuitenkin miljardin (SEK) rajan myynnissä, kun katsotaan koko vuotta. Liikevaihto oli 1,05 miljardia Ruotsin kruunua verrattuna edellisvuoden 953 miljoonaan.

Tulos sai silti pienen kolauksen ja oli 1,67 miljoonaa (SEK), mikä on pieni pudotus verrattuna 2018 vuoden 8,83 miljoonaan (SEK).

Ilmoitus

 

Sportamoren toimitusjohtaja Johan Ryding toteaa, että he näyttivät kuitenkin voimansa ottamalla markkinaosuuksia maantieteellisesti kaikissa Pohjoismaissa samalla, kun markkinat olivat rankat kauden äärimmäisen lämpimän sään ja kampanjoiden intensiteetin vuoksi.

Samalla emme ole millään tavalla tyytyväisiä, hän toteaa ja jatkaa, että he olivat suunnitelmien ja eri toimien kautta varautuneet suurempaan myyntiin.

Nyt odotettavissa on leudon talven jälkeisen varaston poistomyynti.

Tavoitteenamme on kasvattaa varaston vaihtuvuutta kunnolla ja laskemme tekevämme näin kuluvan vuoden aikana. Ensisijaisesti kasvattamalla myynnin suuruutta suhteessa sisällä olevaan varastoon, mutta myös vähentämällä absoluuttisesti varaston kokoa, Rydin kertoo.

 

Footway ilmoitti eilen tehneensä ostotarjouksen Sportamoresta.

Ilmoitus